Απίστευτες εικόνες εγκατάλειψης στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Πρώτα χαλάνε οι υποδομές. Και μετά μέχρι να φτιαχτούν, προλαβαίνουν να χαλάσουν και τα προειδοποιητικά σήματα της βλάβης, που έχει κολλήσει πρόχειρα κάποιος γράφοντας σε χαρτιά με μαρκαδόρους.

Από την πρώτη εικόνα που αντικρίζει κανείς στον σταθμό Λαρίσης νιώθει την εγκατάλειψη. Χαλασμένες κυλιόμενες σκάλες, κλειστά κλιμακοστάσια και χαλασμένα, χωρίς κανείς να φτιάχνει τίποτα για πολλές βδομάδες. Επομένως στις ελάχιστες υποδομές που λειτουργούν συνωστίζονται πολλοί άνθρωποι και άλλοι προκειμένου να προλάβουν το τρένο τους, αναγκάζονται να ανεβαίνουν φορτωμένοι με βαλίτσες τις σκάλες, με αποτέλεσμα να διαδραματίζονται εικόνες που θα βλέπαμε στον ίδιο σταθμό, 50 χρόνια πριν. Όπως βλέπετε, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει καν να κρατήσουν στη θέση του το προστατευτικό κορδόνι για να μην μπαίνουν οι επιβάτες στη χαλασμένη σκάλα.

Η επόμενη εικόνα εγκατάλειψης που αντικρίζει κανείς στον σιδηροδρομικό σταθμό είναι το μόνιμα χαλασμένο ασανσέρ το οποίο είναι τόσο καιρό ανενεργό που έχουν ξεβάψει ακόμα και τα χαρτιά Α4 που τοποθέτησαν πρόχειρα οι αρχές να προειδοποιεί τους επιβάτες. Επίσης διακρίνει κανείς μια πρόσβαση σε υπόγεια διάβαση, η οποία επίσης παραμένει κλειστή για πολύ καιρό, σαν στοιχειωμένη. Τα χαρτιά που ειδοποιούν είναι πια σκισμένα, με αποτέλεσμα να αφήνουν τον αναγνώστη με την απορία, για ποιον λόγο είναι τελικά κλειστό και αυτό;

Όμως τα πράγματα και στον σταθμό Θεσσαλονίκη δεν δείχνουν καλύτερα. Τουρίστες βλαστημάνε μπροστά στις χαλασμένες κυλιόμενες σκάλες και αναγκάζονται να ανέβουν φορτωμένοι με βαλίτσες, από το κανονικό κλιμακοστάσιο.

https://twitter.com/intent/follow?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1664599412746645506%7Ctwgr%5Ecf0bb8fb0313644c2d8744c3bce78f5950b52fda%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.documentonews.gr%2Farticle%2Fpoia-tiledioikisi-aytoi-den-mporoyn-na-ftiaxoyn-oyte-ta-asanser-stoys-stathmoys-ton-trenon%2F&screen_name=chris_avramidis

Προηγούμενο άρθροΧάζεψε ο Τουρκαλάς από την επιτυχία! Μοιράζει χρήματα και παιχνίδια στο σχολείο το οποίο ψήφισε
Επόμενο άρθροΗ απάτη με το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας – Ο Τσίπρας ξεσκεπάζει τα ψέματα του Μητσοτάκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ