Το Evros-news.gr παρουσιάζει σήμερα δύο φωτογραφίες τους, με αλλοιωμένα φυσικά τα πρόσωπα τους, αφού δεν επιτρέπεται χωρίς απόφαση Εισαγγελέα η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους. Από αυτές επιβεβαιώνεται, ότι οι πέντε έκαναν παρέα και μάλιστα οικογενειακή και εκτός της υπηρεσίας τους, αφού αποτελούσαν την “ομάδα των χοντρών” όπως τους αποκαλούσαν οι συνάδερφοι τους λόγω της σωματικής τους διάπλασης.

Στην βασική φωτογραφία είναι και οι πέντε κατηγορούμενοι με τις συζύγους τους σε κάποιο γλέντι. Στην άλλη είναι οι 4 από αυτούς, σε στιγμιότυπο πριν το 2020, μαζί με ανώτερο τους υψηλόβαθμο αξιωματικό (που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με όσα διαδραματίζονται τελευταία) σε κάποια εκδήλωση της Αστυνομίας.

Μάλιστα, οι τρεις από τους τέσσερις είναι με πολιτικά, οπότε δεν αποκλείεται να έβγαλαν την φωτογραφία όταν κάποιοι εξ αυτών είχαν αποσπαστεί στην ΕΥΠ, επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (2018-2019), όπως πρώτο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr.

Προηγούμενο άρθροΑναβαθμίσαμε το site μας και επανερχόμαστε για να τους τελειώσουμε! Χιλιάδες μυοκαρδίτιδες σε υγιείς ανθρώπους από υποχρεωτικά σκευάσματα του υγειονομικού δικτάτορα
Επόμενο άρθροΣαπίλα και βρωμιά μέσα στην Ελληνική Αστυνομία – Αυτοί που θέλουν να επιβάλουν την τάξη είναι αυτοί που καταπατούν πρώτοι τους νόμους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ