“Ένας απο τους ακραίους στόχους του Μητσοτάκη και των Μητσοτάκηδων γενικά, είναι οτι θα πρέπει η Ελλάδα να καταστεί τσιφλίκι τους. Θεωρούν ότι είναι κοτσαμπάσηδες της χώρας, ότι η Ελλάδα του ανήκει”.

” Όταν καταργείται η παγκόσμια κοιτίδα της Ορθοδοξίας όπως είναι η Αγιά Σοφιά, όταν παρά τις διάφορες αποσπασματικές, πολιτιστικές διαμαρτυρίες, διεθνών φόρουμ, δεν είδαμε κανέναν να βγάζει κιχ, για ότι έγινε μέσα στην Αγιά Σοφιά, είναι θεμα ενός πολιτικού και θρησκευτικού βαρβαρισμού, που δυστυχώς επιδεινώνεται και στο κομμάτι της Θράκης”.
“Το ερώτημα που εδώ και τώρα πρέπει να προβάλλεται είναι, τι ακριβώς ασπίδα προστασίας παρείχε, τι πληρωσε το ελληνικό δημόσιο για να υπάρχουν αυξημένα μέτρα επιτήρησης ενός συστήματος το οποίο κατέρρευσε σε λίγα δευτερόλεπτα. Κανένας υπουργός της υπηρεσιακής κυβέρνησης δεν ειναι υπεύθυνος, γιατί κοροιδεύουν τον κόσμο και του ρίχνουν στάχτη στα μάτια; Η κα Κεραμέως, δεν έχει μόνο πολιτική έχει και ποινική ευθύνη”, τόνισε ο Στέφανος Χίος, αναφορικά με την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα θεμάτων.

Στην εκπομπή σχολιάστηκε και η υποψηφιότητα του γιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου, στην περιφέρεια Κρήτης. “Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με εξάπλωση της οικογενειοκρατίας, αλλά με μία νοσηρή εκπροσώπηση στα ανώτατα διοικητικά όργανα της χώρας, της φαμίλιας των Μητσοτάκηδων” σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος.
Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση αναλυτικά στο ηχητικό:

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτη καταγγελία! Δέντρο έπεσε στον Εθνικό Κήπο και χτύπησε τρεις τουρίστες -Ο υπεύθυνος του Κήπου απάντησε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ασχολείται με αυτά!
Επόμενο άρθροΠόπη Τσαπανίδου: Πήραμε το μήνυμα ο κόσμος σου ούρλιαξε στο αυτί μας