Σε ευθεία προειδοποίηση, προς τους Έλληνες ψηφοφόρους, για τρίτη εκλογική αναμέτρηση η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και τον Αύγουστο, εάν τα ποσοστά των εκλογών της 25ης Ιουνίου, «δεν επιβεβαιωθούν», προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το τηλεοπτικό πλατό του MEGA.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι πρέπει να επαναβεβαιωθεί το αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου, δηλαδή η σαρωτική νίκη του κόμματός του, γιατί «δεν νομίζω ότι κανείς θέλει να πάει σε κάλπες Αυγουστιάτικα».

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εκλογική «έκπληξη» του κόμματος «Νίκη», φοβούμενος διαρροές ψήφων.

Αναφερόμενος σε «κόμματα και κομματίδια που μπορεί να τοποθετούνται στα δεξιά της Ν.Δ.» είπε ότι «οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα λόγια», ενώ δεν παρέλειψε επίσης να σχολιάσει τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου λέγοντας το εξής:

«Η Εκκλησία έμενε, μένει και θα πρέπει να μείνει τελείως μακριά από την κομματική αντιπαράθεση. Είναι αδιανόητο κόμματα να προβάλλουν ότι έχουν την προτίμηση της στήριξης της Εκκλησίας ή εκκλησιαστικών παραγόντων».

Παρόλα αυτά όμως μίλησε για την επικείμενη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος και υποστήριξε πως «κάποιος ο οποίος έχει πατριωτικές ευαισθησίες πιστεύω ότι αισθάνεται άνετα με τη Νέα Δημοκρατία».

Προηγούμενο άρθροΔείτε τι έχουν κάνει αυτοί που ψηφίσατε! Μπάχαλο στην υγεία – Πέφτουν ταβάνια σε όλα τα νοσοκομεία – Τραγικές εικόνες στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΚαινούργιες ύποπτες συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Pfizer! Έκαναν “χοντρές μπάζες” στο όνομα της πανδημίας