Με παλμό και πολύχρωμες εκφράσεις πραγματοποιήθηκε και φέτος η πορεία που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στα πλαίσια του έβδομου αυτοοργανωμένου Pride στη Θεσσαλονίκη.

Κάποιοι άνθρωποι διαδήλωσαν στους δρόμους της πόλης με βασικό σύνθημα: «Δε θα ζούμε από τύχη, ούτε για τα κέρδη τους. Θα ζούμε όπως θέλουμε εμείς.». Με τη σημερινή πορεία και το Drag Show που ακολουθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κορυφώνονται οι εκδηλώσεις ολόκληρης της εβδομάδας, που περιελάμβαναν συζητήσεις, αλλά και καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.


Η πορεία ξεκίνησε από το Άγαλμα Βενιζέλου και πέρασε μέσα από την πλατεία Αριστοτέλους, όπου και στάθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα προκειμένου οι διαδηλώτριες και διαδηλωτές να τονίσουν τις ευθύνες της αστυνομίας στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

Προηγούμενο άρθροΑραίωση του πληθυσμού πάνω στον πλανήτη μέσω του εμβολίου – Νεκρός μέσα στη θάλασσα 24χρονος Γάλλος τουρίστας
Επόμενο άρθροΘέλουν κι άλλους νεκρούς οι Νεοδημοκράτες! Δείτε την κατάσταση που επικρατεί στους σιδηροδρόμους μετά τη δολοφονία των Τεμπών