Ακόμα και για… τρίτες εκλογές έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης παρά το γεγονός ότι δεν έχουν προκηρυχθεί επισήμως ούτε οι δεύτερες, οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο μέχρι πρότινος υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο MEGA, αν δεν επιτευχθεί η «γαλάζια» αυτοδυναμία, θα υπάρξει και τρίτος γύρος εκλογών για την επίτευξη αυτού του σκοπού: «Στόχος της Ν.Δ. παραμένει η αυτοδυναμία, καθώς έχει ήδη απορρίψει το σενάριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια και έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τη ΝΔ».

Έτσι, σύμφωνα με τον ίδιο, «εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τότε η χώρα υποχρεωτικά θα οδηγηθεί σε τρίτες κάλπες».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Μάκης Βορίδης σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών που έγιναν την περασμένη Κυριακή, 21 Μαΐου και αναφέρθηκε στη βαριά ήττα, την οποία υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ.

Ειδικότερα, ο ίδιος είπε: «Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς περιμέναμε ότι η Ν.Δ. θα τα πήγαινε καλά. Αυτό που νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να δούμε, ήταν το μέγεθος κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η μεγάλη διαφορά είναι η άνοδος της ΝΔ, αλλά από την άλλη πλευρά η μεγάλη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ».

Προηγούμενο άρθροΘέλουν κι άλλους νεκρούς οι Νεοδημοκράτες! Δείτε την κατάσταση που επικρατεί στους σιδηροδρόμους μετά τη δολοφονία των Τεμπών
Επόμενο άρθροΤώρα θυμήθηκες ρε τρ@γόπαπα ότι δεν πρέπει η Εκκλησία να ανακατεύεται με την πολιτική; Όταν τραπέζωνες τους κοπρίτες της Νέας Δημοκρατίας στη βίλα σου στη Βοιωτία ήταν καλά: