Μάχη θα δώσουν την Κυριακή στις εκλογές που διεξάγονται στην Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Κι αυτό γιατί ο δεύτερος γύρος των εκλογών που θα διεξαχθεί στη γείτονα, θα δείξει ποιος θα είναι ο πρόεδρος της Τουρκίας, με κάποιους βέβαια να λένε ότι ο Ερντογάν θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται και από τις τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν (απαγορεύεται τις τελευταίες μέρες να γίνουν δημοσκοπήσεις).
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφές προβάδισμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έναντι του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Εκλογές στην Τουρκία: Τι δείχνουν οι τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις
Η πρώτη δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα του Ερντογάν με 7,5 μονάδες διαφορά. Συγκεκριμένα δίνει 53,7% στον Ερντογάν και 46,3% στον Κιλιτσντάρογλου. Η δεύτερη δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα του Ερντογάν και πάλι με 4 μονάδες διαφορά. Και συγκεκριμένα 51,9% για τον Ερντογάν και 48,1% για τον Κιλιτσντάρογλου.

Το Σάββατο δημοσιεύτηκαν αρκετές δημοσκοπήσεις, με τις περισσότερες να δίνουν νίκη στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μόνο μία που πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα δείχνει νικητή τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Είναι η ORC Research που δημοσιεύει ότι το ποσοστό ψήφου του Ερντογάν θα είναι 48.6%, ενώ του Κιλιτσντάρογλου 51.4%.

Προηγούμενο άρθροΤώρα θυμήθηκες ρε τρ@γόπαπα ότι δεν πρέπει η Εκκλησία να ανακατεύεται με την πολιτική; Όταν τραπέζωνες τους κοπρίτες της Νέας Δημοκρατίας στη βίλα σου στη Βοιωτία ήταν καλά:
Επόμενο άρθροΤους τρέλαναν 4 χρόνια με τα lockdown και τα εμβόλια και τώρα πάνε να τους στείλουν στο ψυχιατρείο – Άλλα λέει ο Πέτσας άλλα ο Βορίδης – Οι άνθρωποι είναι πλέον επικίνδυνοι