Στιγμιότυπο από τις εργασίες της πρώτης ημέρας του Olympia Forum III, το οποίο διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022. Ευκαιρίες στην Περιφέρεια από το Ταμείο Ανάκαμψης, Νέα Χρηματοδοτικά Εργαλεία & Περιφερειακή Ανάπτυξη, καθώς και οι ενεργειακές προκλήσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία στα Τέμπη, η εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, μετά από την καταγγελία του Αστυνομικού διευθυντή Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, αναζήτησε τον Κώστα Αγοραστό για να του θέσει καίρια ερωτήματα. Το βασικό; “Γιατί και ποιός τσιμέντωσε άμεσα τη σκηνή του μαζικού εγκλήματος;”

Χθες το βράδυ, ο Στέφανος Χίος έκανε “ρόμπα” τον Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας. “ΑΥΤΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 57 ΑΘΩΩΝ”. Τον ξεμπρόστιασαν οι συγγενείς των δολοφονημένων ψυχών.

Δείτε όσα είπε ο δημοσιογράφος:

Προηγούμενο άρθροΑρχίζουν και βγαίνουν όλα στο φως! 179.000 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους άνω των 100 ετών
Επόμενο άρθροΕκλογές στην Τουρκία: Τι έχουν να περιμένουν οι πολίτες από το αποτέλεσμα