Χαμός γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα με χρήστες να εκφράζουν ανοιχτά την θέση ότι στις εκλογές έγινε νοθεία.

Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει πως μετά από τόσα σκάνδαλα, με ανεξέλεγκτη ακρίβεια στα τρόφιμα και στα καταναλωτικά αγαθά, με περιορισμούς, με καταπίεση, με λοκντάουν, με υποχρεωτικά εμβόλια, με την τιμή του ρεύματος στα ύψη πήρε αυτά τα ποσοστά η Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το παρακάτω μήνυμα ενός χρήστη που εκφράζει απορίες που σκέφτονται πλέον αρκετοί:

Επειδή όλοι θεωρείτε ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κάνουν βαρυγδουπες αναλύσεις αυτοκριτικής πάμε τα εξής
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε αντιπολίτευση για πολλά χρόνια και ήταν χαμηλά.
Αλλά η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ από όσους ξέρω ήταν ψήφος αντιμητσοτακικη. Οσοι ψήφισαν, ψήφισαν για αυτό το λόγο.
Όχι για το πρόγραμμα, όχι για τον Τσίπρα.
Οι κουταμαρες του Κατρουγκαλου και της Φωτίου δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την αγανάκτηση πολλών για μια κυβέρνηση παιδοβιαστων, αρχισκανδαλων κοκ.
Το θέμα είναι ότι να αναρωτηθούμε πώς μπόρεσε να συγκεντρώσει ποσοστά ο Μητσοτάκης που έχουμε να δούμε από εποχες Αντρέα, πώς κατάφερε να βάψει μπλε όλη την Ελλάδα, ότι όχι μόνο δεν υπέστη καμία φθορά αλλά κέρδισε και ψήφους.
Προσοχή, ο Μητσοτάκης, φρέσκος με τρομακτική συσπείρωση κέρδισε τις εκλογές από έναν ΣΥΡΙΖΑ που τον έβριζαν όλοι. Με όλα αυτά στην πλάτη του, βγήκε πρώτος με διαφορά αστρονομική. Μια διαφορά που μόνο στα Παραπολιτικά είδαμε και γελαγαμε.
Ουσιαστικά αυτό που γίνεται τώρα είναι όλοι να θεωρούν υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ για μια ήττα η οποία δεν είναι πέντε μονάδων αλλά 21 μονάδων. Οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν σκέφτονται καν το πώς μπορεί να βάφτηκε η Κρήτη μπλε όταν ακόμα και το 2019 ήταν Ρόζ.
Επίσης αυτό που διαπιστώνω είναι ότι το φαβορί Μερα25, που πάρα πολλοί θα ψήφιζαν μετά βίας μπαίνει στην βουλή. Που υποτίθεται ότι όσοι δεν θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ θα το έριχναν Μερα25.
Οπότε για μένα κάτι τρέχει. Δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να συγκέντρωσε ποσοστά που ούτε ο Καραμανλής δεν έβγαλε μετά την μεταπολίτευση.
Όσοι ειρωνευτούν λέγοντας ότι η πιθανότητα η εκλογική διαδικασία να έχει πειραχτεί δεν παίζει,μιλάμε για μια κυβέρνηση που παρακολουθούσε πολιτικούς αρχηγούς και ένα σκασμό ακόμα από άτομα. Και το μάθαμε από παράγοντες στο εξωτερικό.
Επίσης το να θεωρούμε ότι μια τέτοια διαδικασία είναι αδιάβλητη με αυτήν την κυβέρνηση απάνω είναι κάπου αντιφατικό.
Προφανώς δεν έχω στοιχεία για το πώς έκαναν κάτι τέτοιο αλλά Ερντογανικου τύπου νίκες πάντα έχουν κάποιες εξηγήσεις. Το επιχείρημα “το 2023 δεν γίνονται αυτά” αποκρούεται με το τι έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση μέχρι σήμερα.

Προηγούμενο άρθροΆνοιξε η όρεξη στον Ανδρουλάκη και θέλει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση! Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο στη χώρα
Επόμενο άρθροΤα καλύτερα έρχονται! Ο ΠΟΥ κάλεσε τις χώρες να εφαρμόσουν μεταρρυθμίσεις γιατί έρχεται η επόμενη πανδημία – Το γνωρίζουν από τώρα φαίνεται…