Θέμα παραβίασης της εκλογικής διαδικασίας αναμένεται να θέσουν υποψήφιοι στην Α’ Πειραιά μετά το θέμα που αντικρίσαν σε εκλογικά κέντρα σήμερα το πρωί.

χώρος σε αρκετά εκλογικά κέντρα είχε κατακλυστεί κυριολεκτικά από διαφημιστικά έντυπα του υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννη Μελά! Πρόκειται φυσικά για θέαμα που παραπέμπει σε συντονισμένη ενέργεια, καθώς τα διαφημιστικά φαίνεται να ερρίφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, ώστε την ώρα που οι ψηφοφόροι θα προέρχονταν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, θα πατούσαν σε ένα «μωσαϊκό», προεκλογικών εντύπων, παρά την σαφέστατη απαγόρευση.

 Η πλέον εξοργισμένη πάντως είναι η Δόμνα Μιχαηλίδου, που εκτός από τον συνυποψήφιο της, κατηγορεί και το επιτελείο της, που δεν σκέφτηκαν να πράξουν το ίδιο!

Προηγούμενο άρθρο“Δεν μπορούμε να πάμε σούπερ μάρκετ έχουν εκτοξευτεί οι τιμές στα ύψη” – Συνεχόμενες καταγγελίες από καταναλωτές που πλέον βλέπουν ότι η κατάσταση ξεφεύγει
Επόμενο άρθροΔεν σέβονται τίποτα! Όλα για τις ψήφους και για την καρέκλα – Ο δολοφόνος Καραμανλής φωτογραφίζεται χαμογελαστός πάνω από την κάλπη