Λόγω τεχνικών προβλημάτων, σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις στη μετάδοση των έως τώρα στοιχείων από τα 21.457 εκλογικά τμήματα καταγράφονται στο σύστημα της Singular Logic.

Αρχικώς είχε αποφασιστεί η σύνδεση των συσκευών (tablet) σε τρεις χρόνους: α) στις 10-10.30 πμ, β) στη 1-1.30 μμ και γ) στις 3.30 -4 μμ κατά τους οποίους οι αντιπρόσωποι θα ενημέρωναν την κεντρική πλατφόρμα για τον αριθμό των ψηφισάντων και τον ρυθμό προσέλευσης, παρ’ όλα αυτά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί εφικτό.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η διαδικασία γίνεται μόνο μέσω tablet (ισχύει και η διαβίβαση απογραφικού), καθώς δεν έχουν χορηγηθεί κινητά τηλέφωνα.

Από την πλευρά τους το υπ. Εσωτερικών και η Singular Logic, αναφέρουν δια κύκλων τους, ότι επίκειται αποκατάσταση των βλαβών που αφορούν κυρίως σε υπερφόρτωση του δικτύου.

Προηγούμενο άρθροΔεκάδες καταγγελίες από αρχηγούς μικρών κομμάτων ότι οι ψηφοφόροι δεν βρίσκουν τα ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα
Επόμενο άρθροΠροσπαθούν να προκαλέσουν Παγκόσμιο Πόλεμο! Οι G7 επιχειρούν να στρέψουν Βραζιλία και Ινδία εναντίον της Ρωσίας