Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες της αυριανής Κυριακής, και αυτές είναι πράγματι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών. Είναι οι πιο κρίσιμες και πιο καθοριστικές από κάθε άποψη για μας, την πατρίδα, την κοινωνία, τις οικογένειές μας, τους ανθρώπους μας, τα παιδιά μας, για το μέλλον μας.

Ενώ σε κανονικές συνθήκες, σε κανονικές εποχές, και σε κανονικές χώρες οι εκλογές γίνονται για να αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός ποιος θα τον κυβερνήσει για να βελτιώσει τη ζωή του, να του λύσει προβλήματα και να αντιμετωπίσει αυτά που ο πολίτης και η κοινωνία ζει στην καθημερινότητα, οι εκλογές αυτές στην Ελλάδα είναι εντελώς διαφορετικές.

Είναι εκλογές στις οποίες ο καθένας και η καθεμία από μας καλούμαστε να αποφασίσουμε, καλούμαστε να διαλέξουμε αν θα διώξουμε τη συμμορία και το παρακράτος που έχει την εξουσία και βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου. Εάν με την ψήφο και τη στάση μας θα το νομιμοποιήσουμε για να παραμείνει και να κάνει ότι θέλει. Δεν είναι υπερβολή να πούμε και να τονίσουμε ότι αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία ευκαιρία που έχει ο ελληνικός λαός. Μπορεί να μην υπάρξει πραγματικά άλλη ευκαιρία για να ξηλώσουμε το καθεστώς Μητσοτάκη.

Είναι τόσο αδίστακτοι, είναι τόσο διεφθαρμένοι αλλά και τόσο φοβισμένοι για το τι τους περιμένει όταν χάσουν την εξουσία και τους μηχανισμούς της, που έτσι και καταφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο – μέθοδο ή και την ψήφο μας ακόμα αύριο Κυριακή να κρατηθούν στην εξουσία θα κάνουν οτιδήποτε στη συνέχεια για να μην την παραδώσουν ποτέ.

Και σε κάθε περίπτωση αν γίνει το λάθος και κρατηθούν με τη λαϊκή ψήφο στην εξουσία σε αυτές τις εκλογές μέσα στην επόμενη τετραετία ο Κούλης θα προσπαθήσει -και μάλλον θα τα καταφέρει- να ελέγξει και ότι έχει απομείνει στους μηχανισμούς και τους θεσμούς του κράτους και της κοινωνίας θα τα έχει αλλοιώσει όλα και έτσι θα καταστρέψει την Ελλάδα και όλους εμάς.

Όλο αυτό το διάστημα η σελίδα μας έχει κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για σκάνδαλα, απάτες, παρακρατικές πράξεις, δράσεις υποκόσμου, συμβόλαια δολοφονίας, και ότι άλλο εγκληματικό μπορεί να διαπράξει μια κανονική συμμορία. Αυτή είναι λοιπόν η τελευταία ημέρα πριν από τις εκλογές και τα πράγματα πρέπει να ειπωθούν και από εμάς με το όνομα τους. Πρέπει να μην μασάμε τα λόγια μας και να μην καταφύγουμε σε υπεκφυγές ή σε πλάγιες κουβέντες.

Πρέπει να πούμε όχι στον υπόκοσμο, όχι στους παιδεραστές, όχι στους εμπόρους ναρκωτικών, όχι στους αρχαιοκάπηλους και σε όλους αυτούς. Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι αυτή και μόνο. Η φαμίλια Μητσοτάκη κρύβεται και βρίσκεται πίσω από όλες αυτές τις έκνομες και εγκληματικές δραστηριότητες. Η φαμίλια Μητσοτάκη που δημιουργήθηκε αρχικά από τον …πάτερ φαμίλια τον Κων. Μητσοτάκη ο οποίος δίδαξε σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της πώς να …κινούνται και πώς να μετατρέψουν την πολιτική σε εργαλείο για να θησαυρίζουν, ξεπουλώντας, καταστρέφοντας και διαλύοντας τα πάντα.

Οι τομείς δράσης της οικογένειας Μητσοτάκη ήταν ανέκαθεν σε όλα τα παράνομα πεδία. Και αρχικά η κληρονόμος του γέρο Μητσοτάκη ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά λόγω της αλαζονείας και των άλλων προβλημάτων της την πάτησε το 2009 και έχασε την μάχη της κουτάλας αρχικά στη ΝΕΑ Δημοκρατία από τον άλλο συμμορίτη, τον Αντώνη Σαμαρά.

Μετά την απώλεια αυτής, την σκυτάλη πήρε ο Κούλης Μητσοτάκης ο οποίος είναι αλήθεια ότι …ξεπέρασε και τον πατέρα του στην εγκληματικότητα, τις δολοπλοκίες και τις απάτες. Μπορεί να είναι προβληματικός σαν χαρακτήρας, να έχει …ιδιαιτερότητες και διάφορες άλλες ανωμαλίες και ιδιομορφίες σαν χαρακτήρα και σαν οργανισμός, αλλά το κομπλεξ και η αδυναμία του να σταθεί σαν κανονικός άνθρωπος τον …επηρεάσαν έτσι ώστε να γίνει ακόμη πιο αδίστακτος και να δείξει ότι μπορεί να «επιβεβαιωνεται» παρά τα μεινοεκτήματα του.

Στον καταστροφικό ρόλο του αυτό δίπλα έχει φυσικά και την σύζυγό του την Μαρέβα Μητσοτάκη την οποία μάλιστα αποκάλεσε στην τελευταία συνέντευξή του σε …πρωινάδικο ως τον έρωτα της ζωής του. Και το είπε παρά τα δημόσια κέρατα που του έχει φορέσει όχι μόνο την περίοδο που είχαν χωρίσει αλλά πριν, όπως και μετά.

Γιατι λοιπόν το είπε; Οχι μόνο γιατί είναι καψούρης και τον σέρνει από παντού. Το είπε γιατί είναι μέρος του «συμβολαίου» που έχουν κάνει να διαλαλεί και δημοσίως ότι αυτή κάνει κουμάντο για τις μπίζνες και τις αρπαχτες δισεκατομμυρίων που έχουν ξεκινήσει μαζί ως αρχηγοί της συμμορίας.

Μάλιστα όπως έχουμε αποκαλύψει, η Μαρέβα τον έχει απειλήσει ότι θα τον παρατήσει έτσι και χάσει την εξουσία, θα τον θεωρεί αχρηστο. Κι αυτό τρομοκρατεί ακόμη περισσότερο τον Κούλη και τον κάνει ακόμη πιο αδίστακτο και τρομαγμένο για να κρατηθεί όσο μπορεί και με όποιο τροπο μπορεί στην εξουσία.

Από την μία φοβάται δηλαδή ότι θα τον αφήσει η Μαρέβα και θα του φάει όλα όσα έχουν κλέψει. Κι από την άλλη φοβάται ότι ετσι και χασει την εξουσία θα πάει αρχικά κατηγορούμενος και στη συνέχεια θα μπει στη φυλακή όπου και θα σαπίσει…

Προηγούμενο άρθροΡίξτε τον την Κυριακή τον κοπρίτη! Μία χαρά είναι η τιμή της φέτας λέει ο εκατομμυριούχος Μητσοτάκης αγνοώντας ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε ψωμί πλέον
Επόμενο άρθροΤι πρέπει να προσέξουν οι νέοι ψηφοφόροι