Όσοι διαβάζετε τη σελίδα μας θα γνωρίζετε ότι η ιδεολογία μας βρίσκεται έτη φωτός μακριά από αυτά που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούμε βέβαια σε καμία περίπτωση να κλείσουμε τα μάτια και χωρίς το πολιτικό πάθος να καταγράψουμε αυτά που βλέπουμε στην πόλη της Καρδίτσας.

Από την μία βλέπουμε τον γιατρό κύριο Νίκο Μιχαλάκη ο οποίος είναι αγαπητός σε όλους τους πολίτες, άνθρωπος με ήθος αξιοπρέπεια που δεν δίστασε όταν ο Σύριζα ψήφισε τα μνημόνια να παραιτηθεί δηλώνοντας μάλιστα ότι εγώ τον κόσμο που έρχεται στο ιατρείο μου θέλω να τον κοιτάω στα μάτια. Το τι άλλαξε από τότε το γνωρίζει μόνο αυτός αλλά σίγουρα αν δεν ήταν βέβαιος ότι υπάρχει κάποια προοπτική δεν θα έμπαινε στον κόπο να ασχοληθεί. Δεν κυκλοφόρησε ποτέ με “φουσκωτούς” ακόμη και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτοιμος να ψηφίσει τα μνημόνια και ο κόσμος ήταν σε αναβρασμό βρισκόταν δίπλα στους πολίτες σε κεντρικούς χώρους εστίασης.

Βλέπουμε τον κύριο Βαιόπουλο ο οποίος βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε κτηνοτρόφους και αγρότες και αφουγκράζεται τα προβλήματά τους αφού ζει τόσα χρόνια και βιοπορίζεται έχοντας συνεχώς δίπλα του ανθρώπους του μόχθου.

Βλέπουμε μία νέα κοπέλα την Αγγελική Τεντολούρη η οποία ήταν και συνεργάτης του κυρίου Τσίπρα, πρόσχαρη να συνομιλεί με κόσμο και να τους κοιτάει στα μάτια.

Το ίδιο και με τους άλλους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους τους κοιτάς και πραγματικά αναρωτιέσαι πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να εμπλακούν σε λαμογιές και αρπαχτές.

Από την άλλη πλευρά βλέπεις τον κύριο Τσιάρα με τις εισπρακτικές του Πάτση, με τις κρυφές offshore, με τους “φουσκωτούς” σε κάθε του βήμα μετά τα “όργια” που έκανε στη δικαιοσύνη, με τα αυτοκίνητα χιλιάδων ευρώ που κυκλοφορεί, με προσωπικούς οδηγούς, με βίλα στην Πάρο η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από τη συνάντηση με υπουργό του Κατάρ.

Βλέπεις τον Γιώργο Κωτσό να μετράει τα πάντα με τα χρήματα λέγοντας ότι ήταν Άγιος ο Ιανός στον οποίο χάθηκε μία ψυχή από το Μουζάκι στο οποίο έβαζε υποψηφιότητα ως δήμαρχος για χρόνια, με την γυναίκα του να δουλεύει σε γραφείο βουλευτή από τη Λαμία και να γίνεται το αντίστροφο δηλαδή η γυναίκα του βουλευτή από τη Λαμία να δουλεύει στο γραφείο του κυρίου Κωτσού, να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο χιλιάδων ευρώ και μάλιστα να το παρκάρει επιδεικτικά μπροστά στα καταστήματα που είχαν βάλει λουκέτο στην περίοδο των lockdown, να μην τον ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή αφού λίγες ώρες μετά την δολοφονία των Τεμπών κυκλοφορούσε στις καφετέριες της Καρδίτσας και γελούσε περνώντας αγκαλιά τους μελλοντικούς ψηφοφόρους.

Την κυρία Σκόνδρα με τα χιλιάδες ευρώ στην άκρη που ήταν άφαντη σε όλα τα προβλήματα της Καρδίτσας και πήγαινε μέσα στα χωράφια που καταστράφηκαν με τα τακούνια και τα ταγιέρ!

Η οποιαδήποτε σύγκριση είναι περιττή.

Όποιος είναι απαλλαγμένος από πολιτικά πάθη δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει τη διαφορά…

Προηγούμενο άρθροΠροσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να κρατηθεί στην εξουσία με τεχνάσματα – Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα
Επόμενο άρθροΑνεξέλεγκτη η βία στα παιδιά! Συνελήφθησαν μαθητές Γυμνασίου επειδή απειλούσαν συνομήλικό τους ότι θα τον ληστέψουν