Όλα με σχέδιο από την οικογένεια των συμμοριτών! Μία μέρα πριν τις εκλογές ανακοινώνει την έναρξη εργασιών για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού ο Κώστας Μπακογιάννης

Ο Παναθηναϊκός πλέον μπαίνει σε μία άλλη εποχή και αρχίζει να μετράει αντίστροφα 36 μήνες, ώστε να μπει στο δικό του ιδιόκτητο γήπεδο .

Μέσα στο διάστημα αυτό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση του γηπέδου του, στον Βοτανικο, να έχει το «κλειδί» του και να προετοιμάζεται για την χρήση του.

Στο δημαρχείο Αθηνών μπήκαν οι υπογραφές στις τελικές συμβάσεις του έργου, ανάμεσα στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και της κοινοπραξίας των κατασκευαστικών εταιρειών, κάτι που πλέον σημαίνει ότι μπορούν να αρχίσουν τα έργα.

Αλαφούζος: «Τεράστια ημέρα»

Πανευτυχής για την υπογραφή της σύμβασης Δήμου και τραπεζών για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος τονίζοντας πως με τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο σύλλογος περνά στο επόμενο επίπεδο.

«Είναι μια τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, από το 1908 που άρχισε η ιστορία μας, για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Τα φτιάχνουμε όλα και διορθώνεται μια πολύ μεγάλη αδικία πολλών ετών γιατί το γήπεδο έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν. Ανυπομονούμε να είναι έτοιμο το γήπεδο και ευχαριστούμε τον δήμο, την κυβέρνηση και τους φορείς για τη συμβολή τους. Η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και πιο όμορφο γήπεδο», τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.