Με κάθε μέσο αναχωρούν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους οι ετεροδημότες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 21 Μαΐου. Αυξημένη η κίνηση σε λιμάνια, σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων και κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Ουρές σε διόδια, λιμάνια, ΚΤΕΛ
Αντίστροφα μετρούν οι πολίτες για τις βουλευτικές εκλογές. Ήδη οι ετεροδημότες ξεκίνησαν το ταξίδι προς τις πατρίδες τους ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, όπου και θα ψηφίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο λιμάνι του Πειραιά, χιλιάδες ετεροδημότες παίρνουν το πλοίο για να πάνε στους προορισμούς τους και να ασκήσουν το δικαίωμά τους στις εκλογές.

Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία
Συνολικά 15 μεγάλα πλοία αναχωρούν σήμερα από το κεντρικό λιμάνι της χώρας, όπου τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται ανά μία ώρα. Κατά τις εκτιμήσεις των λιμενικών, 20.000 άτομα αναμένεται να ταξιδέψουν σήμερα, δυο μέρες πριν από τις εκλογές.

«Φουλ»και τα λεωφορεία!
Γεμάτα αναχωρούν και τα λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού με τους ετεροδημότες να εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες την Αττική. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες είχαν προνοήσει και είχαν εκδώσει εισιτήρια αν και υπάρχει διαθεσιμότητα, καθώς συνεχώς μπαίνουν στις λεωφορειακές γραμμές νέα δρομολόγια για εξυπηρετήσουν το αυξημένο ενδιαφέρον.

Χωρίς διόδια θα επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων για τις εκλογές. Οι μπάρες θα είναι σηκωμένες και δεν θα χρειάζεται οι πολίτες να πληρώσουν. Το ωράριο των ελεύθερων διοδίων είναι το εξής: Η ελεύθερη διέλευση θα ξεκινήσει στις 00:00 του Σαββάτου 20 Μαΐου 2023 και θα διαρκέσει έως τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023.

Προηγούμενο άρθροΝύχτα αγωνίας έζησαν οι Κρητικοί από τους αλλεπάλληλους σεισμούς
Επόμενο άρθροΤο ομολογεί ο Χρυσοχοΐδης! Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ – Είμαστε ίδιοι!