Πριν πας στην κάλπη οφείλεις να γνωρίζεις: Έργα και ημέρες του Κώστα Τσιάρα στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Η Δημοκρατία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να επιλέξει και να ψηφίσει αυτό που πραγματικά θέλει.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα το δημοκρατικό πολίτευμα έχει καταργηθεί.

Παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, παρεμβάσεις στην αστυνομία, παράνομες ΚΥΑ, παράνομες αποφάσεις πλειστηριασμών και άλλα πολλά που για να τα γράψουμε χρειάζεται ολόκληρος τόμος.

Προτού πάτε στην κάλπη να ψηφίσετε οφείλετε να γνωρίζετε κάποια πράγματα για τον εκάστοτε βουλευτή του Νομού Καρδίτσας. Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική σας.

Κώστας Τσιάρας: Επί δικής του υπουργίας:

Μπήκαν στο αρχείο όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούσαν σχετικά με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Για όσους δεν γνωρίζουν ο γνωστός εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε διωχθεί για τους στημένους αγώνες στο Ελληνικό Πρωτάθλημα καθώς και για το πλοίο Noor One το οποίο μετέφερε δεκάδες τόνους με πρέζα που θα διοχέτευαν στην Ελλάδα.

Αφέθηκε ελεύθερος ο παιδεραστής αλλοδαπών και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης διότι ήταν κολλητός του Μητσοτάκη και της Μενδώνη

Θάφτηκε το σκάνδαλο της Νovartis στο οποίο αθωώθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Διώχθηκαν αντισυνταγματικά όσοι δεν φορούσαν μάσκα όσοι δεν έκαναν υποχρεωτικά το εμβόλιο όσοι δεν τηρούσαν τα μέτρα περιορισμού στην περίοδο της πανδημίας και φορτώθηκαν με αβάσταχτα πρόστιμα.

Πιέστηκαν οι Εισαγγελείς όχι μόνο να μην δέχονται μηνύσεις από Έλληνες πολίτες, που βάσει των συνθηκών του Οβιέδο και της Νυρεμβέργης που αναφέρουν ρητά ότι είναι παράνομο να εκβιάζεται κάποιος για μία ιατρική πράξη, είχαν κάθε νομικό “πάτημα” αλλά ασκούσαν διώξεις για ψευδή καταμήνυση σε αυτούς που πήγαιναν και κατέθεταν τα στοιχεία.

Διώχθηκαν ιερείς οι οποίοι τέλεσαν λειτουργία στην περίοδο της πανδημίας και τους έσερναν στα δικαστήρια.

Διώχθηκαν πιστοί οι οποίοι ήθελαν να προσευχηθούν το Πάσχα και τα Χριστούγεννα στις εκκλησίες με σκοπό να γιορτάσουν τα θρησκευτικά γεγονότα.

Τον εγκάλεσε άπειρες φορές η Ευρωπαϊκή Ένωση για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Η γυναίκα του κυρίου Τσιάρα μαζί με τον γιο του Ανδρέα Πάτση είχαν εισπρακτική εταιρεία η οποία άρπαζε τα σπίτια των Ελλήνων που δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν τα δάνεια.

Ο κύριος Τσιάρας είχε κρυφή Offshore με δεκάδες χιλιάδες ευρώ άγνωστο από που…

Μετά τη συνάντησή του με υπουργό του Κατάρ ολοκλήρωσε τις εργασίες σε μία πολυτελή βίλα που διαθέτει στην Πάρο.

Ήταν αυτός που κρατούσε χωρίς εργασία επί ενάμιση χρόνο τους υγειονομικούς οι οποίοι δεν δέχτηκαν να βάλουν στο σώμα του σε ένα πειραματικό σκεύασμα πιέζοντας το ΣτΕ να κρίνει συνταγματικά όλα τα μέτρα απομάκρυνσης από τα νοσοκομεία αυτών των ανθρώπων.

Έβαλε πρόεδρο του ΣτΕ τον κ. Σκαλτσούνη ο οποίος σε λίγους μήνες έβγαινε στη σύνταξη και έκρινε συνταγματικά τα πρόστιμα σε ηλικιωμένους ανθρώπους που δεν δεχόταν να εμβολιαστούν.

Είναι αυτός που έβαλε τον Ντογιάκο στη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με όλα τα “όργια” που έγιναν από εκεί και πέρα με τις υποκλοπές τους πλειστηριασμούς καθώς και τον παράνομο αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος Έλληνες από τις εκλογές.

Ήταν άφαντος στην περίοδο των lockdown και στην καταστροφή του Ιανού που προήλθε από τον δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο τον οποίο ο ίδιος προώθησε σε αυτή τη θέση.

Ήταν άφαντος στις καταστροφές των αγροτών, ήταν άφαντος όταν τα μαγαζιά της Καρδίτσας έβαζαν λουκέτα από τους περιορισμούς της πανδημίας ήταν άφαντος όταν οι αγρότες βγήκαν στο δρόμο και ζητούσαν να μιλήσουν μαζί του.

Ήταν αυτός που ανάγκασε τον ΣΥΡΙΖΑ να βάλει ως κεντρικό σύνθημα “Δικαιοσύνη Παντού”

Η ζημιά που έκανε στην Ελληνική Δικαιοσύνη με τις πιέσεις σε Εισαγγελείς δεν έχει προηγούμενο.

Όλα αυτά και πολλά άλλα που ίσως αυτή τη στιγμή μας διαφεύγουν έχει στο παλμαρέ του ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.