Την ώρα που τα νοικοκυριά λυγίζουν από την ακρίβεια ένα γαλάζιος υποψήφιος βουλευτής ήρθε να το επιβεβαιώσει με υπερηφάνεια ως επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οι τηλεθεατές της εκπομπής του Σωτήρη Πολύζου στο κανάλι TRT που παραβρέθηκε ο Χρήστο Κέλλα υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα πρέπει να έμειναν με το στόμα ανοιχτό μετά από όσα άκουσαν από τον γαλάζιο βουλευτή για την αύξηση της τιμής του πρόβειου γάλακτος κάτι που πιστώνει ως επιτυχία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Απλά πράγματα. Πόσο είχε το πρόβειο γάλα το 2019 όταν γίναμε κυβέρνηση; Μέσο όρο 80 λεπτά. Ξέρετε πόσο έχει σήμερα; 1,70 ευρώ. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Έγινε γιατί σταμάτησαν τα “βαφτίσια” και οι ελληνοποιήσεις», δήλωσε . Είναι προφανές ότι ο ίδιος το λέει για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των παραγωγών και των κτηνοτρόφων ωστόσο έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το βάρος που έχουν επωμιστεί τα νοικοκυριά καθημερινά.

Προηγούμενο άρθροΟύτε η φιλοκυβερνητική Καθημερινή μπορεί να καλύψει τα ψέματα του Μητσοτάκη σε όλα αυτά που έχει τάξει
Επόμενο άρθροΜέγα σκάνδαλο! Εξήντα προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ έκαναν σε καίριες θέσεις στους σιδηροδρόμους οι γαλάζιες ακρίδες (έγγραφα)