Μέγα σκάνδαλο! Εξήντα προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ έκαναν σε καίριες θέσεις στους σιδηροδρόμους οι γαλάζιες ακρίδες (έγγραφα)

Έγγραφο που δημοσιεύει ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας στο Facebook, αποκαλύπτει «60 νέες προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, με μπλοκάκι», στις κρίσιμες ειδικότητες του σταθμάρχη και του κλειδούχου. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «φτάσανε στο σημείο να συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και να αποφασίζει (χωρίς το θέμα να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη)».

«Στον ΟΣΕ κάποιοι νομίζουν ότι το κράτος τους ανήκει. Αλαζονεία, έπαρση και αποφάσεις που λαμβάνονται νύχτα» σημειώνει, εξηγώντας ότι η εισήγηση για τις προσλήψεις είναι «στελέχους που διώκεται ποινικά και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή».

Μάλιστα, όπως αναφέρει, «στην απόφαση μειοψήφησαν μην αντέχοντας τη σήψη στον Οργανισμό η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΣΕ κ. Σαγιάκου και ένα ακόμα τοποθετημένο μέλος».

«Αλήθεια ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, που δακρύζει στις μηχανές και τα ξέρει όλα ονομάζοντας τοπική τηλεδιοίκηση κάθε σταθμό του δικτύου, πότε θα δημοσιεύσει την προκήρυξη; Αλήθεια γιατί ενώ κάνουν όλα αυτά νύχτα προκηρύσσουν διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και κοροϊδεύουν χιλιάδες νέων ανέργων που σπεύδουν να καταθέσουν αίτηση και περιμένουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού;» διερωτάται ο Κ. Γενιδούνιας, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφίες από τα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης.