Θέλετε να τους ταΐσετε κι άλλο; Χωρίς ντροπή ο δολοφόνος ανιψιός υποδέχτηκε στην Πρώτη Σερρών τον θείο Κώστα για να κάνουν προεκλογικό αγώνα! Τα παιδιά της Ελλάδας βρίσκονται στους τάφους και αυτοί “ψαρεύουν” ψήφους

Ποιός έχασε το συναίσθημα για να το βρουν οι χοντρόπετσοι Καραμανλήδες! Ο ένας παραιτήθηκε για τη δολοφονία στα Τέμπη και έχει το θράσσος να βάζει και πάλι υποψήφιος. Ο άλλος ο “μπούλης” είπε να μην χάσει ευκαιρία και να τον θυμηθούμε λίγο. Μόνο που δεν είπε κανείς στον πρώην πρωθυπουργό ότι το να στηρίζεις έναν δολοφόνο σε κάνει συνεργό.

Μέσα στην τρελή χαρά λοιπόν, ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, παρόντος του μπαμπά, υποδέχθηκε στην Πρώτη Σερρών τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προκειμένου να στηρίξουν τον… προεκλογικό αγώνα!

Μάλιστα, η χαρά τους δεν κρυβόταν αφού ήταν όλο χάχανα με τον κόσμο -ποιός έχασε την τσίπα να την βρει ο ροδοκοκκινομαγουλάκης πρώην υπουργός- με τον πρώην υπουργό να κάνει και ανάρτηση στα social.

Σημείωσε μεταξύ άλλων ότι:
“Με μεγάλη χαρά καλωσόρισα σήμερα στην Πρώτη, τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Τον επί 12 χρόνια Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον πολιτικό της κοινωνικής δικαιοσύνης και των μεγάλων εθνικών επιλογών, που ποτέ δεν έλειψε από καμία μάχη. Για όλους αυτούς τους αγώνες, είμαστε περήφανοι. Και είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε ξανά, όλοι μαζί ενωμένοι, με ήθος, αξιοπρέπεια και πατριωτισμό, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. Όπως, επιβάλλει η ιστορία της παράταξής μας, που ξεκίνησε εδώ, από την Πρώτη Σερρών. Την κοιτίδα της Νέας Δημοκρατίας. Το Κάστρο της Δημοκρατίας. Κι αυτό το Κάστρο δεν θα πέσει ποτέ!”