Ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» ζητά εκ νέου από τους ψηφοφόρους του να «μαυρίσουν» τον Κ.Μητσοτάκη


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» Ηλίας Κασιδιάρης ζητά από τους ψηφοφόρους του να «μαυρίσουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Την Κυριακή ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ και με την ψήφο μας ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ το καθεστώς που καταπάτησε τα δικαιώματα 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ!», γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Η.Κασιδιάρης, την οποία την συνοδεύει με hashtags που αφορούν την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη.

Nα θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε ζητήσει από τους πολίτες να είναι «ιδιαιτέρως καχύποπτοι» με τα κόμματα ΕΑΝ, Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, αλλά και με το κόμμα του Θ.Τζήμερου-Φ.Κρανιδιώτη, ενώ ο ίδιος έχει ήδη έχει εκδώσει «οδηγία» προς τους ψηφοφόρους του να μην ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

«Στις 21 Μαΐου ούτε ένας Έλληνας ΔΕΝ πρέπει να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Η συμμορία που απέκλεισε το κόμμα μας από τις εκλογές έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο: Να μας απογοητεύσει και να μας σύρει στο λευκό, το άκυρο και την αποχή, γιατί έτσι ευνοούνται τα υπόγεια σχέδιά της. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, δεν θα μείνουμε σπίτι και δεν θα βρεθούμε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής» ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» Ηλίας Κασιδιάρης.

«Δεν θεωρώ τους συμπολίτες μου αμνοερίφια για να τους δώσω «γραμμή» και να τους κατευθύνω σε οποιοδήποτε κόμμα. Ζητώ όμως από όλους να συμμετέχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν κατά συνείδηση ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη, που καταδιώκει με μίσος τις εθνικές ιδέες και πάνω από μισό εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ!» ανέφερεκαι πρόσθεσε:

«ΥΓ1: Επειδή δεχόμαστε άπειρες ερωτήσεις και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα μικρά κόμματα, συνιστώ να είστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι με όσους πέρασε εκπρόθεσμα ο ελεγχόμενος Άρειος Πάγος (Εάν, Πλεύση) και με όσους προβάλλει η λίστα Πέτσα (Τζήμερο, Νίκη).

ΥΓ2: Ο Μητσοτάκης κλαιγόταν στον Χατζηνικολάου ότι φοβάται μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα τον κλείσει φυλακή για τις υποκλοπές. Η τραγική ειρωνεία είναι πως αν δεν συνωμοτούσε για να μας αποκλείσει παράνομα από τις εκλογές , αυτό το σενάριο θα καιγόταν λόγω επτακομματικής Βουλής.
Μιλάμε για τον ορισμό του ηλιθίου που σκάβει τον λάκκο του άλλου και τελικά κινδυνεύει να πέσει ο ίδιος μέσα. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε κατά συνείδηση και μαυρίζουμε την συμμορία του Μεγάρου Μαξίμου».

Προηγούμενο άρθρο“Βόμβα” Μπαρμπαρούση! Το μόνο που θα τιμωρήσει τη Νέα Δημοκρατία είναι να το ρίξουμε όλοι ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΑυτούς θα ψηφίσετε; Προεκλογική διαφήμιση στα Αλβανικά έκανε υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας