epa06485017 Cambodians use their smartphones at a coffee shop in Phnom Penh, Cambodia, 30 January 2018. According to media reports, Cambodian smartphone users increased in 2017 to reach 19 millions as internet users were estimated at 8.5 millions. EPA/KITH SEREY

Παράεγινε το κακό με τις συνεχείς κλήσεις και αποστολές SMS υποψηφίων βουλευτών σε πολίτες ενόψει εκλογών, οι οποίοι ουδέποτε έδωσαν τα στοιχεία τους σε αυτούς αλλά και την άδεια να χρησιμοποιηθούν στις προεκλογικές τους εκστρατείες.

Όλοι πρέπει να προσφύγουν στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και να τους κόψουν τον πισινό αφού τα προβλεπόμενα πρόστιμα είναι ιδιαίτερα τσουχτερά. Το πρόβλημα και η παραβίαση είναι μαζική.

Δείτε τι μας καταγγέλλει νεαρός ψηφοφόρος για την υποψήφια Συριζαία Φαίδρα Καρούτσου μία από τους εκατοντάδες υποψήφιους που ενοχλούν καθημερινά τους ψηφοφόρους χρησιμοποιώντας τα προσωπικά τους στοιχεία που κάπου βρήκαν. Αυτό οφείλουν να εξηγήσουν. Να απαντήσουν γιατί παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών αλλά και ποιος τους παρείχε τέτοια πληροφόρηση.

Διαβάστε:

Είμαι νέος 23 ετών ζω και σπουδάζω στο Ηράκλειο Κρήτης.Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν ανήκω σε ΚΑΜΙΑ πολιτική παράταξη και τις απεχθάνομαι όσο τίποτα άλλο.Δυστυχώς με τρομάζει το γεγονός ότι δέχομαι μηνύματα απο την υποψήφια βουλευτή που πολιτεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ κυρία-δεσποινίς ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΡΟΥΤΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ .Αλήθεια δεν ξέρω που το βρήκε και πολύ θα ήθελα να μάθω καθώς αυτό αποτελεί ανοιχτά παραβίαση προσωπικών δεδομένων.Να πω στην δεσπονίς Καρούτσου,η οποία μάλιστα απευθύνεται στην νεολαία λόγω και του νεαρού της ηλικίας της, ότι αν με μπάνισε στον δρόμο και της άρεσα υπάρχουν πιο απλοί τρόποι να με προσεγγίσει από το να κλέβει προσωπικά δεδομένα για να με προσκαλέσει σε ομιλίες του Τσίπρα.Φαίδρα σου στέλνω τα φιλιά μου γιατί την ψήφο μου δεν θα την πάρεις.