Ο Τσίπρας “καθάρισε” από τα ψηφοδέλτια τον βλ@μμένο Κατρούγκαλο

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος για μια ακόμα έδειξε το πόσο… βλ@κας είναι με τις δηλώσεις που έκανε και ξεσήκωσε όλο τον κόσμο, τέσσερις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές. Λίγο πολύ, ο κ. Κατρούγκαλος είπε ότι θα επανέλθουν στο 20% οι ασφαλιστικές εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες. Θύελλα ξεσηκώθηκε από τους εργαζομένους και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τι έκανε;

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και τις εκλογές της Κυριακής, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία για “θεατρική παράσταση εναντίον μου”.

Ή καλύτερα ο Αλέξης Τσίπρας, αποφάσισε να τον θέσει εκτός για να μην του κοστίσουν οι απερίσκεπτες – έστω και προσωπικές πεποιθήσεις- του Κατρούγκαλου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η μεσαία τάξη, με μεγάλες θυσίες, πλήρωσε πανάκριβα την κρίση και τις αλαζονικές πολιτικές του κ. Μητσοτάκη που δεν νοιάστηκε. Η μεσαία τάξη, λοιπόν, μόνο ελαφρύνσεις δικαιούται.

Το Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία είναι απόλυτα σαφές ως προς αυτό. Είναι το συλλογικό μας όραμα, η ηθική μας  υποχρέωση, που μας δεσμεύει να το κάνουμε πράξη.

Όποιος παρεκκλίνει από το Συμβόλαιο Αλλαγής, είτε συνειδητά, είτε από λάθος, θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας για τη μεγάλη αλλαγή.

Ο ελληνικός λαός την Κυριακή θα κληθεί να προσυπογράψει με την ψήφο του το Συμβόλαιο Αλλαγής και Εμπιστοσύνης και μόνο αυτό. Και να μας κρίνει από την υλοποίησή του».