Μία ακόμη αγωγή κατατέθηκε σε βάρος της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως επειδή δε πληρώνει κοινόχρηστα. Ναι καλά διαβάσατε, είναι ένα ακόμη παράδειγμα «αριστείας» πρωτοκλασάτου στελέχους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όπως μεταδίδει το newsbreak.gr, οι ένοικοι της πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει σπίτι της έχουν κάνει τρεις αγωγές αλλά από ότι φαίνεται το αυτί της Κεραμέως δεν ιδρώνει.

Ειδικότερα η Κεραμέως πήρε στα χέρια της τρίτη συνεχή αγωγή των ενοίκων της πολυκατοικίας της στην παραλία της Θεσσαλονίκης, γιατί τα κοινόχρηστα που χρωστάει έχουν φτάσει στα 4.513,16 ευρώ!

Η νέα αγωγή, η τρίτη κατά σειρά κατατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, με το ποσό οφειλής της κυρίας Κεραμέως και του αδερφού της να έχει ανέλθει στα 4.513,16 ευρώ. Η υπόθεση έχει φτάσει ήδη προς συζήτηση στο δικαστήριο.

Οι ένοικοι, μέσω δικηγόρου, παρίστανται στις δίκες, αλλά δίκη δεν γίνεται ποτέ και αυτό τους έχει βγάλει από τα ρούχα τους, γιατί υπάρχουν μεροκαματιάρηδες, άνθρωποι χωρίς περιουσίες, που έτυχε να βρεθούν σε αυτό το σπίτι, ακόμη και ενοικιαστές, οι οποίοι πληρώνουν κανονικότατα τα κοινόχρηστα που τους αναλογούν, η κυρία Κεραμέως, όμως, όχι μόνο δεν πληρώνει, αλλά διατηρεί και τα σώματα του καλοριφέρ μέσα στο σπίτι (κεντρική θέρμανση), προκειμένου να παραμένει ζεστό, τις κρύες νύχτες του χειμώνα, άσχετα εάν δεν μένει κανένας, όπως καταγγέλλουν οι ένοικοι.

«Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε» λέει μία ένοικος της πολυκατοικίας, που είναι σίγουρη ότι «δεν πρόκειται να γίνει αυτή η δίκη, βλέπουμε τη στάση των δικαστών όποτε πηγαίνουμε να ζητήσουμε το δίκιο μας, βρίσκουν κάποιες τυπικούρες, λεπτομέρειες των λεπτομερειών, για να αναβάλλουν, ενώ η ουσία είναι μία: Χρωστάει τα κοινόχρηστα και δεν πληρώνει, θα μας κόψουν το ρεύμα, τη θέρμανση εάν δεν πληρώσει κανένας από εμάς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται κάποιος να πληρώσει και τα χρωστούμενα της κυρίας υπουργού. Να έρθει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της ή να στείλει τα χρήματα με δικηγόρο, γιατί είναι αδικία για όλους εμάς και ντροπή για την ίδια. Το ξέρει ο κύριος Μητσοτάκης που την έκανε και υπουργό;»

Σύμφωνα με την ίδια ένοικο: «Το ρεύμα και το νερό στο σπίτι της Κεραμέως δεν έκλεισαν ποτέ, ψάχνουμε να δούμε εάν έρθει κάποιος να μείνει εκεί, αλλά δεν είμαστε και κατάσκοποι. Είναι κρίμα…».

Προηγούμενο άρθροΟ υπηρέτης του Μαρινάκη Λευτέρης Αυγενάκης λίγο πριν κλείσει η Βουλή μοίρασε χρήμα σε συγγενείς και κολλητούς στο Ηράκλειο – Πρέπει να μπουν όλοι φυλακή
Επόμενο άρθροΟ Τσίπρας “καθάρισε” από τα ψηφοδέλτια τον βλ@μμένο Κατρούγκαλο