Βρίσκονται σε απελπισία αφού τα ποσοστά έπιασαν πάτο! Ο Αυγενάκης στέλνει ψηφοδέλτια σε νεκρούς στην Κρήτη

Σε απελπισία πρέπει να βρίσκεται ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ζητάει ψήφους ακόμα και από νεκρούς!

Ο υφυπουργός αθλητισμού, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Νέα Κρήτη, έστειλε επιστολή ζητώντας την ψήφο του Γιώργου Κουμάνταρου, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή πριν από 13 χρόνια.


Οργισμένη η σύζυγος του εκλιπόντος απάντησε μέσω ανάρτησής της στο facebook:

«Αγαπητέ κ. Αυγενάκη, Μόλις έλαβα την επιστολή σας για την υποψηφιότητά σας και τα ψηφοδέλτια που έχει μέσα, αντί του συζύγου μου ο οποίος εδώ και 13 χρόνια δεν βρίσκεται στη ζωή. Αλήθεια ,πότε μας πήρατε τηλέφωνο να μας συλλυπηθείτε? ΠΟΤΕ!

Σας διαφεύγει από τη μνήμη σας ότι ο άνδρας μου Γεώργιος Κουμάνταρος σας είχε στηρίξει αρκετά στα πρώτα χρόνια της πολιτικής σας καριέρας τον οποίο εσείς είχατε προσεγγίσει

(λόγω του ονόματός του και των γνωριμιών του) για να σας βοηθήσει. Σας είχα δει και εγώ στο γραφείο του κάποτε. Είναι να μην φθάσει κάποιος κάπου ψηλά…! Γρήγορα ξεχνάει!

Λοιπόν ας είναι…..θα σας παρακαλούσα πολύ να μην κουράζονται οι γραμματείς σας να μας τηλεφωνούν γιατί άδικα θα κάνουν τον κόπο. Θα μπορούσατε εσείς να καλέσετε και να ζητήσετε την υποστήριξή μας στο πρόσωπό σας με ευγένεια και απλότητά. Όπως τότε παλιά, που σαν νέος υποψήφιος η έπαρση ήταν ανύπαρκτη και η ταπεινότητα ήταν έκδηλη στην παρουσία σας. Θυμάμαι τα λόγια του συγχ. του άντρα μου που έπαιρνε τηλέφωνα τους υπουργούς μπροστά μου και τους ζητούσε να σας βοηθήσουν. Ο καθηγητής των Οικονομικών κ. Γεώργιος Κουμάνταρος είχε κύρος στο Ναυτιλιακό και Πολιτικό κόσμο της χώρας μας. Πιστεύω να τον θυμάστε με εκτίμηση και σεβασμό!».