Συγκλονίζει η Αιμιλία Υψηλάντη – Η κόρη μου έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς

Η Αιμιλία Υψηλάντη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για την ξαφνική απώλεια της κόρης της, Μαρίνας, σε ηλικία 55 ετών τον Νοέμβριο του 2022.

«Είναι κουραστικό να επανέρχεσαι κάθε φορά και να μιλάς για αυτό, ενώ πριν μου ήταν πιο εύκολο να γυρίζω στη δουλειά. Στην παράσταση έπαιζα τον ρόλο μου και έβλεπα την κόρη μου, γιατί και στο έργο η μάνα χάνει το παιδί της. Από την άλλη μεριά, με τους νεκρούς μιλάμε συνήθως. Και πρέπει να μιλάμε. Πρέπει να βρεις διάφορα σενάρια να φτιάξεις για να συνεχίσεις και να παρηγορηθείς», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.


«Όταν πάω να βουλιάξω, αρπάζομαι από τη δουλειά μου. Υπάρχουν και στιγμές που δε μπορείς να παρηγορηθείς», ανέφερε για τις δυσκολίες διαχείρισης.

Η Αιμιλία Υψηλάντη είναι δίπλα στην εγγονή της και της μιλάει για τη μητέρα της: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η ευλογημένη καθημερινότητα, είναι ένα σωσίβιο και προηγουμένως δεν το εκτιμούσα. Η εγγονή μου είναι ένα δώρο πολύ σημαντικό που έδωσε η κόρη μου. Είναι μία ευλογία. Όταν βιώνεις μία απώλεια, επανεκτιμάς τις ζωές που έχεις δίπλα σου. Εννοείται ότι μιλάω στη εγγονή μου για τη μητέρα της. Υπάρχουν στιγμές που τη φωνάζω με το όνομα της κόρης μου».