Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Χειμάρρα, καθώς προχωρούν τα σχέδια τους για απαλλοτρίωση των περιουσιών των Ελλήνων ομογενών στη Χειμάρρα, την ώρα που ο δήμαρχος Φρέντι Μπελέρης παραμένει προφυλακισμένος και η κυβέρνηση Μητσοτάκη άπραγη, απέναντι σε αυτό το νέο έγκλημα του Ράμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν στο διαδικτυο πριν λίγη ώρα, κλιμάκιο της πολεοδομικής αστυνομίας το οποίο βρίσκεται στο στο χωριό Δρυμάδες, έχει ανοίξει τρύπες σε κτίριο που οποίο ανήκει στον στενό συνεργάτη του Μπελέρη, Φιόρη Μπέλη, με σκοπό να προκαλέσουν ελεγχόμενη έκρηξη για να το κατεδαφίσουν. Μάλιστα εστάλη μήνυμα ότι αύριο θα ακολουθήσει κατεδάφιση της περιουσίας και άλλου μέλους της εφορευτικής επιτροπής του κυρίου Μπελερη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο συνεργάτης του δημάρχου, ο οποίος ήταν και μέλος της επιτροπής καταμέτρησης στις δημοτικές εκλογές, έχει στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι νόμιμος ιδιοκτήτης, ενώ όπως καταγγέλλει, απευθύνθηκε ήδη στην εισαγγελία Αυλώνας, ωστόσο του απάντησαν ότι δεν θα εξεταστεί το αίτημα του για ασφαλιστικά μέτρα.

Εκμεταλλευόμενος την απουσία του δημάρχου Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος μετά από το αστείο κατηγορητήριο που έστησαν σε βάρος του, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές στη Χειμάρρα, ο Έντι Ράμα βρήκε την ευκαιρία να κατεδαφίσει τα σπίτια των ομογενών. Παράλληλα, ο Αλβανός πρωθυπουργός εκμεταλλεύεται την απραξία της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει αφήσει απροστάτευτους τους Έλληνες της μειονότητας

Στο Χωριό Δρυμάδες, από το πρωί υπάλληλοι της πολεοδομίας απειλούσαν τους κατοίκους στις Δρυμάδες με εξευτελιστικό τρόπο και εκβιασμό, ενώ στην περιοχή έχουν έσπευσαν Χειμαρριώτες, οι οποίοι έστησαν ανθρώπινη αλυσίδα.

Ο δικαστής φοβάται τον Ράμα

«Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι. Είναι νόμιμο, με άδεια και τα πάντα. Δε μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη», είπε ταραγμένος ο πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.  «Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία» πρόσθεσε ο ίδιος.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες  η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, ήταν ενήμερη από τις 13:00 το μεσημέρι και παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ευθεία επίθεση κατά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

Θα υπάρξει άραγε κάποια παρέμβαση από την κυβέρνηση για αυτό το έγκλημα που συντελείται ή για μια ακόμα φορά ή Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έταξε υποστήριξη και προστασία στους Βορειοηπειρώτες πριν από μερικούς μήνες, θα τους γυρίσει ξανά επιδεικτικά την πλάτη;

Βελόπουλος: Τα παρακάλια των Μητσοτάκη, Δένδια έχουν αποθρασύνει τον Ράμα!
«Μαθαίνω ότι ό Ραμα σκληραίνει τη στάση του, σε σχέση με τα ακίνητα των Ελλήνων στη Χειμάρρα! Θέλει να τα δημεύσει και να τα γκρεμίσει! Τα παρακάλια των Μητσοτάκη, Δένδια έχουν αποθρασύνει τον Ράμα!» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. «Μόνη λύση άμεσα κυρώσεις στον Τουρκόφιλο Ράμα, τέρμα τα χρήματα από Ελλάδα και Ευρώπη! Το επόμενο στάδιο είναι η προβολή ισχύος της χώρας για την προστασία των Ελλήνων στην Β.Ηπειρο! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΊΖΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!».

Προηγούμενο άρθροΌπου πάει έχει κράξιμο! Τα άκουσε και από τους εργαζόμενους στη Νάουσα ο πολιτικός προδότης
Επόμενο άρθροΟ ΟΗΕ που αδιαφορούσε για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ανεμβολίαστων ξαφνικά προειδοποιεί για την αλλαγή θερμοκρασίας στον πλανήτη! Αρχίζει η καινούργια παραμύθα