Μία ακόμη απόδειξη του πόσο «δημοφιλής» παραμένει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σύμφωνα, πάντα, με τις… απανταχού δημοσκοπήσεις, αποτελεί η υποδοχή που επιφύλασσαν κάτοικοι της Κύθνου, κατά την άφιξη της Λίνας Μενδώνη στο νησί τους.

Όπως ακούγεται ξεκάθαρα σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, οργισμένοι πολίτες τής φωνάζουν «να βγει έξω» από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε, εννοώντας. «Στην Κύθνο δεν μάθαμε τελικά, η Μενδώνη κατέβηκε ή όχι από το αμάξι? Με αγάπη την περίμεναν οι κάτοικοι! Μπορεί και 12 μονάδες πάνω στις δημοσκοπήσεις», σχολιάζει χαρακτηριστικά μια χρήστης του Twitter.

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν στην υπουργό Πολιτισμού, η οποία βρέθηκε σήμερα στο νησί των δυτικών Κυκλάδων με σκοπό να εγκαινιάσει προεκλογικά το Αρχαιολογικό Μουσείο του, για τις ελλείψεις στην υγεία, καθώς και για την ακτοπλοΐα της Κύθνου, η οποία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Της συγκεκριμένης κινητοποίησης είχε προηγηθεί μία συνεδρίαση από τις ενώσεις γυναικών των Κυκλάδων στη Σίφνο, όπου και αποφασίστηκε πως ανήμερα της γιορτής της μητέρας θα διοργανώσουν σχετική διαμαρτυρία.

Με το που έφτασε η Μενδώνη στο λιμάνι, αντίκρισε πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, για να τής εκφράσει τα παράπονά του, με την υπουργό να αρνείται να βγει από το αυτοκίνητό της, προκειμένου για να παραλάβει ένα ψήφισμα των πολιτών, ενώ απέφυγε ακόμη και να προχωρήσει και σε διάλογο μαζί τους, λέγοντάς τους το τυπικό ότι «θα μεταφέρει τα παράπονά τους στην κυβέρνηση».

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή διαμαρτυρίας προς το Πανεπιστήμιο Πατρών για την ανακήρυξη ως επίτιμου διδάκτορα του αρχισφαγέα Μπουρλά
Επόμενο άρθροΈπεσε εντολή από το Μαξίμου – Ρίξτε τον θάνατο της κοπέλας σε κάποια σπάνια ασθένεια – Το αναπαράγουν όλη μέρα τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα – Υπάρχει άνθρωπος που το πιστεύει;