Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στην Τουρκία και τα πρώτα επεισόδια κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τις σκηνές ξυλοδαρμού σε ορισμένα εκλογικά κέντρα να είναι ενδεικτικές του κλίματος πόλωσης που επικρατεί.


Στην περιοχή Σανλιούρφα στην Νοτιαοανατολική Τουρκία, ένας άνδρας θέλησε να δώσει τη δική του ψήφο… διαμαρτυρίας για όλες τις γυναίκες, ψηφίζοντας Ερντογάν.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ο άνδρας να σφραγίζει δεκάδες ψηφοδέλτια και να βάζει την ειδική σφραγίδα μόνο στον Ερντογάν.

Μόλις τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής αντελήφθησαν τι συνέβη προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να τους επιτεθεί, χτυπώντας τους.

Ο άνδρας συνελήφθη και η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.

Ξύλο «έπεσε» και στην πόλη Νίσιβις στην επαρχία Σιρνάκ, όταν μέλη κόμματος προσπάθησαν να ανοίξουν την κάλπη.

Ειδικότερα, ο Λατόφ Οζέλ περιφερειάρχης και μέλος AKP εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο με τους μπράβους του και άρχισε να παρενοχλεί την εφορευτική επιτροπή, εμποδίζοντας το απόρρητο της διαδικασίας. Σχετικό βίντεο διέρρευσε στα social media.

Στο βίντεο μάλιστα διακρίνεται ένας άνδρας να κρατά σφιχτά την κάλπη με τα δυο του χέρια, όταν ο Οζέλ τον πλησιάζει και του δίνει μια μπουνιά.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζει ακάθεκτο το λαθρεμπόριο καυσίμων! Οι κολλητοί του Μητσοτάκη και χορηγοί του κόμματος αλωνίζουν εφοδιάζοντας παράνομα καύσιμα σε όλη τη χώρα
Επόμενο άρθροΧαμός σε κομματικό περίπτερο του Μέρα25 στην Κυψέλη – Πήγε να τους χαιρετήσει ο Μητσοτάκης και του απάντησαν καλύτερα να μας κοπεί το χέρι