Ξυπνήστε και μην τρώτε σανό! Έπεσαν έξω σε όλα οι ελληνικές δημοσκοπήσεις! Πρώτος πάλι ο Ερντογάν παρά την εξαθλίωση στην Τουρκία – Τα διέλυσε όλα και όμως τον ψήφισαν – Άξιοι της μοίρας τους (φώτο+βίντεο)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογαν  «ξεφτίλισε» τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζονταν στην Ελλάδα και ήθελαν τον αντίπαλό του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να προηγείται από 3-8 μονάδες, και προηγείται με 51,71% με καταμετρημένο το 57,88%των ψήφων.

Ο κεμαλικός συνυποψήφιός του, με το ζόρι κερδίζει 42,45%.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αποδεικνύεται «πολύ σκληρός για να πεθάνει» πολιτικά και ο φιλοδυτικός Κ.Κιλιτσντάρογλου αποστρατεύεται πολιτικά μετά τη νέα ήττα του.

Σήμερα σημειώναμε ότι «Αν και δεν υπάρχουν “συγκοινωνούντα δοχεία” (σ.σ.: των ελληνικών δημοσκοπήσεων) με τις τουρκικές εκλογές, εν τούτοις αξίζει να δούμε το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών για να δούμε πόσο κοντά έπεσαν στο τελικό αποτέλεσμα οι δημοσκοπήσεις…».

Τώρα ξέρουμε ότι οι δημοσκοπήσεις στη Τουρκία με την οποία «βομβαρδιζόταν» και το ελληνικό κοινό, ειδικά από τα φιλοκυβερνητικές ΜΜΕ, αφού στην Αθήνα «ονειρεύονταν» Κ.Κιλιντσάρογκλου, αποδείχθηκαν μεγάλη «μούφα».

Παρά λοιπόν τις διαδηλώσεις που βλέπαμε τους τελευταίους μήνες, με τους πολίτες να μιλούν για ανέχεια και ότι δεν έχουν να φάνε… τελικά μάλλον τα θέλει ο κώλος τους. Διότι μπορεί ο λαός να μην έχει λεφτά αλλά πάνω απ’ όλα η “Γαλάζια Πατρίδα” και το σανό που τον ταίζουν.