Βρισκόμαστε στο 2014. Εν μέσω της μνημονιακής θύελλας που σάρωνε την Ελλάδα.

Τότε αίσθηση έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Διονύση Θανάσουλα σε ένθετο εβδομαδιαίας εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο η Ράνια Τζίμα, δημοσιογράφος του Mega, ήταν η αγαπημένη ρεπόρτερ του πιο μισητού προσώπου στην Ελλάδα, του Πολ Τόμσεν.

Όπως γράφει ήδη από τη δεύτερη παράγραφο του ρεπορτάζ του ο Διονύσης Θανάσουλας, “η ρεπόρτερ του Mega καταγοήτευσε τον Δανό με τα γαλάζια μάτια και, σύμφωνα με τις φήμες και το παρασκήνιο, έγινε η αγαπημένη του δημοσιογράφος”.

Ο Διονύσης Θανάσουλας συνέχιζε γράφοντας ότι, “εξ ου, ισχυρίζονται κάποιοι, τα αποκλειστικά θέματα που βγάζει, αλλά και η προνομιακή, όπως λένε, πληροφόρηση που έχει από τον ίδιο τον Τόμσεν. Μια πληροφόρηση που προήλθε από μια ιδιαίτερη σχέση φιλίας ανάμεσα στη δημοσιογράφο και τον τροϊκανό, κάτι που έχει φανεί σε ό,τι έχει να κάνει με το ρεπορτάζ περί τριμερούς. Η κ. Τζίμα δεν πέφτει ποτέ έξω, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που πολλοί αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνει από τον Ιούλιο του 2012, οπότε και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δελτίο του Mega”.

Και συνέχιζε: “Οι γνωρίζοντες αυτή τη στενή φιλική σχέση εικάζουν ότι το δίδυμο Τόμσεν – Τζίμα επικοινωνεί τηλεφωνικά καθημερινά για αρκετή ώρα, ενώ συχνά συναντιούνται και για φαγητό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κάτι που είναι αναγκαίο να γίνεται για το ρεπορτάζ της τρόικας, το οποίο τρέχει συνεχώς και βγάζει συνέχεια ειδήσεις, σχεδόν πάντα αποκλειστικά από την κ. Τζίμα και το Mega”.

Προηγούμενο άρθροΒρίσκεται πλέον σε παράνοια ο άνθρωπος που διέλυσε τη χώρα επί τέσσερα χρόνια! Πιστεύει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς και ονειρεύεται μέχρι και αυτοδυναμία
Επόμενο άρθροΑπίστευτο! Πριν γίνουν οι εκλογές μοιράζουν τα υπουργεία στη Νέα Δημοκρατία – Δεν έχει τέλος πλέον όλο αυτό που ζούμε 4 χρόνια