Βρίσκεται πλέον σε παράνοια ο άνθρωπος που διέλυσε τη χώρα επί τέσσερα χρόνια! Πιστεύει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς και ονειρεύεται μέχρι και αυτοδυναμία

«Σε οκτώ μέρες από τώρα θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση πολιτών στην Κυψέλη.

«Την 21η Μαΐου θα στείλουμε το μήνυμα της νίκης και της προκοπής για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα και θα το στείλουμε σίγουρα από την Αθήνα», ανέφερε ο πρωθυπουργός ισχυριζόμενος πως το μήνυμα της κάλπης θα είναι για μία Ελλάδα της προκοπής, της ευημερίας, της ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής.

«Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και θα εξακολουθώ μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι τη λήξη της προεκλογικής περιόδου, να αγωνίζομαι να πείσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ότι πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την πορεία προκοπής. Ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, πρέπει να στοχεύουμε ψηλά και δεν πρέπει να γυρίσουμε με τίποτα στο παρελθόν», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης «πούλησε» δε… αισιοδοξία και υποσχέσεις ότι «η Ελλάδα της επόμενης τετραετίας μπορεί να είναι μία Ελλάδα στην οποία πραγματικά θα αλλάξουν τα πάντα».

Είδε και… αυτοδυναμία!

Ο κ. Μητσοτάκης στοχοποίησε τη δημοσκόπηση της Prorata στην Εφημερίδα των Συντακτών ερμημεύοντάς την επιλεκτικά  και λέγοντας ότι το «53% δεν θέλουν δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη» για να πει με προκλητικό τρόπο ότι το «άρα 47% θέλουν δεύτερη τετραετία. Μας βλέπω με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή»!

Να σημειωθεί πάντως ότι το παραπάνω ποσοστό προκύπτει από το ερώτημα στους συμμετέχοντες, στην έρευνα, για τα κύρια συναισθήματα που τους προκαλεί η προοπτική να κυβερνηθεί η χώρα την επόμενη τετραετία από τη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το 53% αντιμετωπίζει μια τέτοια προοπτική με φόβο και θυμό ενώ ένα 9% (που δεν το υπολογίζει ο πρωθυπουργός) απαντά αδιαφορία. Μόνο το 37% εκφράζει θετικά συναισθήματα και συγκεκριμένα απαντά: Ανακούφιση και Ελπίδα.