Συναγερμός προκλήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κουμουνδούρου το πρωί καθώς παρελήφθη ύποπτος φάκελος. Όπως προέκυψε από σχετική έρευνα των αρμόδιων αρχών ο φάκελος δεν είναι επικίνδυνος.

Ωστόσο νωρίτερα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των ΤΕΕΜ.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9:30 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που κρατούσε τους φακέλους της αλληλογραφίας στα χέρια του και θεώρησε ότι ένας εξ αυτών ίσως περιείχε κάτι ύποπτο μέσα.

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο, δεν το άνοιξε αλλά τον πέρασε από ακτίνες και τον απομόνωσε, τον έβαλε σε ένα δεύτερο φάκελο και στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Από την έρευνα προέκυψε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και σε λίγο αναμένεται να αποχωρήσει και η πυροσβεστική.

Τελικά, όπως διαπιστώθηκε, ο φάκελος περιείχε στάχτη και ένα υβριστικό σημείωμα. Σημειώνεται, ότι στο φάκελο δεν αναγραφόταν όνομα αποστολέα, ενώ όσον αφορά στη στάχτη εστάλη για εξέταση.

Προηγούμενο άρθροΕθνική προδοσία από τον γερμανοτσολιά Σκέρτσο! Αφήστε τις γερμανικές αποζημιώσεις και κοιτάξτε μπροστά – Τι άλλο θέλεις για να τους μαυρίσεις στις κάλπες τους ανθέλληνες
Επόμενο άρθροΣιχάθηκαν και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του κόμματος τον Μητσοτάκη – Δεν είναι αυτή η Νέα Δημοκρατία που ξέραμε δεν μας αντιπροσωπεύει έτσι όπως την κατάντησαν