Ξόδεψαν 540.000 ευρώ από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου για να στείλουν αυτό το ρεντίκολο στη Eurovision να κάνει χαβαλέ

Σε μια εξοργιστική σπατάλη, των χρημάτων των Ελλήνων πολιτών προχώρησε η ΕΡΤ, επιλέγοντας ένα τραγουδάκι της «πλάκας» να εκπροσωπήσει, τρομάρα μας, την Ελλάδα, στον διαγωνισμό της Eurovision με μια κωμική σκηνική παρουσία.

Το ποσό αποκάλυψε το Super Kατερίνα στον Alpha, και προκαλεί ερωτήματα η ευκολία που δαπανούν τα δικά μας χρήματα, για να κάνουν τα δικά τους κέφια.

Με ποια διαδικασία και με ποια λογική, δαπανήθηκαν 540.000€ για να πάει ένα «ανύπαρκτο» τραγούδι που το ερμήνευε ένας εξίσου «ανύπαρκτος» καλλιτέχνης στην Eurovision και να εκπροσωπήσει τη χώρα, σε μια εποχή που ο Έλληνας δεν έχει ούτε 50€ την εβδομάδα να δαπανήσει στο σούπερ μάρκετ για τις βασικές του ανάγκες.

Υποτίθεται ότι αυτή διαδικασία γίνεται για λόγους προβολής του ονόματος της χώρας, σε μία προσπάθεια με όλα τα χαρακτηριστικά της τουριστικής προώθησης.

Όλα τα παραπάνω θέλουν στρατηγική και βεβαιότητα και την μέγιστη βεβαιότητα επίτευξης του αποτελέσματος, κάτι που δεν υπήρχε από ότι πληροφορηθήκαμε και απ’ότι φάνηκε από την αρχή της προσπάθειας.

Το minimum αποτέλεσμα της δαπάνης των 540.000€, είναι η συμμετοχή στον τελικό, ανεξαρτήτως θέσης.

Είναι ντροπιαστικό να μην συμμετέχεις καν στον τελικό έχοντας δαπανήσει 540.000€.

Εκτός κι αν δεσμεύονται πως θα επιστρέφουν τα χρήματα στους φορολογούμενους σε περίπτωση αποκλεισμού.