Ένταση επικράτησε στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, ανάμεσα στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, με αφορμή το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών.

Στη συζήτηση για την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών, η παρουσιάστρια εστίασε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κίδυνο για την εθνική ασφάλεια, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να τονίζει ότι πολλές φορές στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης έχει χαρακτηρίσει λάθος την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Πρετεντέρης: Εννοούσε ότι είναι λάθος, το έχει ξαναπεί.
Τζίμα: Μα δεν είναι το ίδιο. Πρώτη φορά παραδέχεται ότι ο Ανδρουλάκης δεν είναι εθνικός κίνδυνος.

Πρετεντέρης: Ουδείς έχει πει ότι ο Ανδρουλάκης είναι εθνικός κίνδυνος. Είμαστε σοβαροί;

Τζίμα: Είναι θέμα δημοκρατίας. Ας βάλουμε στη θέση του Ανδρουλάκη κάποιον άλλον. Για να παρακολουθεί η ΕΥΠ κάποιον, χρειάζονται 6 υπογραφές, όχι μία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εθνικός λόγος.

Πρετεντέρης: Αφού λέει ότι δεν υπάρχει, με το ζόρι να τον βρούμε;

Τζίμα: Αυτό λέμε από χθες, Γιάννη μου, και το βρίσκουμε όλοι ενδιαφέρον, ότι είπε ο πρωθυπουργός ότι δεν είναι εθνικός κίνδυνος.

Πρετεντέρης: Εγώ ήμουν βέβαιος, άρα δεν εξεπλάγην.

Τζίμα: Δεν είσαι όμως ο πρωθυπουργός. Έχει διαφορά…

Πρετεντέρης: Ουδείς το έχει πει. Βρείτε μου έναν που να θεωρεί ότι ο Ανδρουλάκης είναι εθνικός κίνδυνος.

Τζίμα: Μα το θέμα είναι ότι το λέει ο οποιοσδήποτε ή ότι το λέει ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ;

Στη συνέχεια η Ράνια Τζίμα είπε στον Γιάννη Πρετεντέρη “Δίνεις μια μάχη με έναν τρόπο που δεν έδωσε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης”, με τον σχολιαστή να απαντά: “Καμία μάχη, δεν θα καταργήσουμε τη λογική εδώ”.

Προηγούμενο άρθροΑυτούς θέλουν να βάλουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση Μητσοτάκης Τσίπρας και λοιποί προδότες – Αλβανοί ασφαλίτες συλλαμβάνουν τον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας χωρίς κανένα λόγο (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΓιατί να μην το κάνουμε και εμείς; Επιστρέφει στο εγχώριο νόμισμα η Κίνα για να ανταπεξέλθει στις αναταράξεις του πολέμου