Σε μία ανατριχιαστική μαρτυρία προχώρησε μία γιατρός του ΕΣΥ η οποία αναγκάστηκε να εμβολιαστεί για να επιστρέψει στην εργασία της.

Σε ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook δείχνει τις παρενέργειες που της προκάλεσαν τα σκευάσματα που με εκβιαστικό τρόπο απαίτησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να βάλουν υγειονομικοί και απλοί πολίτες το σώμα τους.

Καλησπέρα!
Για όσους θυμούνται, αλλά και για όσους δεν γνωρίζουν, να πω ότι είμαι γιατρός του ΕΣΥ, βγήκα σε αναστολή 1/9/21 λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά, επειδή το μόνο μου εισόδημα είναι ο μισθός μου, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να εμβολιαστώ και να επιστρέψω σε 10 μέρες στην θέση μου!
Εκτός από το ότι μου απαίτησαν να πληρώσω 746 ευρώ για την απουσία μου (που αυτοί μου επέβαλλαν), σας δείχνω εδώ ένα μέρος από τα ξαφνικά αιματώματα που εμφανίζονται στο σώμα μου, το τελευταίο διάστημα! Και αυτό που βλέπετε, είναι ένα μικρό μέρος!
Ποιός υπεύθυνος λοιπόν θα μου απαντήσει?

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη τύπου στη Λάρισα θα δώσει το κόμμα των υγειονομικών
Επόμενο άρθροΤους γύρισε την πλάτη ο κόσμος! Προτίμησε να δει Champions League παρά να ακούσει τους ψεύτες και τους προδότες που εχουν ρημαξει την Ελλάδα τόσα χρόνια