Ο παππούς του άτυχου κοριτσιού το οποίο έχασε τη ζωή του στα Τρίκαλα ενώ διασκέδαζε με συμμαθητές του στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής σε κατάστημα εστίασης μίλησε σε γνωστό κανάλι και ανέφερε ότι η εγγονή του ήταν υγιέστατη.

Συμμετείχε σε αθλητικές δραστηριότητες είχε κάνει συνεχώς εξετάσεις καρδιολογικές οι οποίες απαιτούνταν για να συμμετέχει κάποιος σε αθλητικούς συλλόγους και όπως είχαμε προαναφέρει σε δημοσίευση οι γονείς του κοριτσιού έβαλαν την υπογραφή τους για να συμμετέχει στη σχολική εκδρομή δηλώνοντας ότι το παιδί τους δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που θα έπρεπε να προσεχθεί από τους καθηγητές.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι όταν ρωτήθηκε ο παππούς του κοριτσιού τι ακριβώς συνέβη και έπεσε νεκρή η εγγονή του ανέφερε ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός!

Είναι γνωστό ότι οι παππούδες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα εγγόνια. Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που η εγγονή του πέφτει νεκρή να μην θέλει και να μην απαιτεί να μάθει την αιτία που έφυγε τόσο άδικα ένα νέο κορίτσι. Θα έπρεπε να κινούσε γη και ουρανό ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να είναι οτιδήποτε αλλά όχι ένας θάνατος και πόσο μάλλον μιας νέας κοπέλας.

Εκτός αν ο παππούς της κοπέλας γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη και οι τύψεις δεν τον αφήνουν να το παραδεχτεί…

Προηγούμενο άρθροΕκτίναξη της υποδηλωμένης εργασίας στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΜε τις στάχτες των παιδιών μέσα στους τάφους ο δολοφόνος Καραμανλής βάζει πληρωμένες διαφημίσεις στο Google για να προωθήσει τον εαυτό του και να ξανακαθίσει στην καρέκλα (φώτο)