Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία Smart αυτοκινήτου, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα στην Καλλιθεά, που στοίχισε τη ζωή 12χρονου κορίτσι.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, που βρίσκεται 300 μέτρα πριν το σημείο του μοιραίου δυστυχηματος, ο οδηγός του μικρού αυτοκινήτου κινείται με κανονική ταχύτητα.

Ωστόσο λίγο αργότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο όχημα ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα και τραυμάτισε θανάσιμα την ανήλικη.

Το ΙΧ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, αμέσως μετά το τροχαίο, σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου και ο οδηγός ήταν σοκαρισμένος βλέποντας το μικρό κορίτσι να κείτεται στην μέση του δρόμου.

Προηγούμενο άρθροΣυγγενής της 15χρονης γκρεμίζει τα ψέματα των συστημικών μέσων! Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά της την είχαν εξετάσει καρδιολόγοι και ένας εξ αυτών είναι ο κορυφαίος στη χώρα
Επόμενο άρθροΈτσι φέρεται η Ελλάδα στα παιδιά της! Ταΐζει τους Πατσήδες και όλα τα λαμόγια και ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης έφτασε να ψάχνει στα σκουπίδια να βρει φαγητό