Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολίτες στην Ελευσίνα, δέχτηκε ερωτήσεις από πολίτες. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στο λεγόμενο «Κουπόνι νεότητος», το οποίο αποτελεί , όπως είπε συνέχεια του «κουπονιού ελευθερίας».

Συγκεκριμένα, θεσμοθετείται το «κουπόνι νεότητος» με ενίσχυση 150 ευρώ κατ’ έτος για κάθε νέο που ενηλικιώνεται (18 και 19 ετών, περίπου 200.000 δικαιούχοι ετησίως) για πολιτιστικές, τουριστικές δραστηριότητες και μεταφορές. Το κόστος ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ κατ’ έτος.

«Είχε μεγάλη επιτυχία το “κουπόνι ελευθερίας” , που δώσαμε στους νέους 150 ευρώ για τον τουρισμό. Είμαστε σε θέση να δώσουμε αυτά τα χρήματα, τα 150 ευρώ, σε κάθε νέο που ενηλικιώνεται, για να τα δαπανήσει σε υπηρεσίες τουρισμού, αθλητισμού και ταξιδιών», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Προηγούμενο άρθρο“Ξεκληρίζονται” οικογένειες! Το δηλητήριο περνάει από τους γονείς στα παιδιά – Πνευμονικό οίδημα και ανακοπή καρδιάς η αιτία θανάτου του βρέφους στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΑπίστευτο! Ο ΠΟΥ εξέτασε εάν ο κόσμος είναι έτοιμος για να σταματήσει τα εμβόλια και έπειτα προχώρησε στη λήξη του συναγερμού