Ολο το έθνος έδειξε, με κάθε τρόπο, ότι κατάλαβε πόσο μεγάλη ήταν η ζημία για την Ελλάδα από τη Συμφωνία των Πρεσπών – εκτός από την κυβέρνηση. Οι έχοντες την εξουσία, αν και γνωρίζουν άριστα τι πράττουν, παίζουν ανεπιτυχώς τον ρόλο των εθνοσωτήρων, που «σώζουν» την Ελλάδα από την «απομόνωση» (αν και είμαστε μέλη σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς), δίδοντας γη και ύδωρ στους Σκοπιανούς, που αγωνίζονται για να γίνουν δεκτοί σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

Οι κυβερνώντες
, όπως αποδεικνύεται από την εμμονή τους σε αυτή την κατάπτυστη συμφωνία, δεν έχουν πατρίδα τους την Ελλάδα, αλλά την καρέκλα.

Δεν τους ενδιαφέρουν οι επόμενες γενεές, αλλά οι επόμενες εκλογές. Τα καλούδια τού να εξουσιάζεις μια ρημαγμένη, ταπεινωμένη, από παντού προδομένη χώρα φαίνονται στους πολιτικάντηδες μακράν ελκυστικότερα από την υπεράσπιση της ζωής, της τιμής, της περιουσίας και των πάσης φύσεως συμφερόντων και δικαιωμάτων των Ελλήνων.

Μαύρο στους προδότες της ΝΔ!

Προηγούμενο άρθροΝεκρός μαθηματικός στην Αμαλιάδα – Έχασε τις αισθήσεις του στη σκάλα και έπεσε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι
Επόμενο άρθρο“Ομοβροντία” ανακοπών καρδιάς! “Θερίζουν” τα εμβόλια! Απανωτά ισχαιμικά επεισόδια έπαθε 49χρονος στο Ζάρκο Τρικάλων ώσπου κατέληξε