Μυρίζει μπαρούτι ξανά στο Νέο Ηράκλειο στο μνημείο των αγρίων δολοφονημένων εθνικιστών τον Νοέμβριο του 2013. Τις προάλλες σε αντίδραση για συγκέντρωση των αναρχικών στην περιοχή, δεκάδες πατριώτες και εθνικιστές μαζεύτηκαν για να περιφρουρήσουν το μνημείο. Ευτυχώς για την ώρα δεν υπήρξε κάποια συμπλοκή! Ακολουθεί το μήνυμα των νεαρών εθνικιστών χωρίς να υιοθετούμε τα όσα λέγονται.

«Στις 6/5/2023 οι Εθνικιστές στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Και στα αναρχο-κομμουνιστικά σκουπίδια που νόμιζαν ότι θα σουλατσάρουν ανενόχλητα, μα πρωτίστως στο ίδιο το αντεθνικό πολιτικό καθεστώς που τους χρησιμοποιεί διαχρονικά ως ένα από τα μέσα καταστολής ενάντια στον Εθνικιστικό Αγώνα.

Σε μια συγκυρία που η Ιδέα και μόνο του Εθνικισμού, είναι ποινικοποιημένη από όλο το σύστημα εξουσίας, κάποιοι επιμένουν στην Αντίσταση δηλώνοντας Εθνικιστές, έμπρακτα στο δρόμο.

Εκεί που νομίζουν ότι τελείωσαν με τον Εθνικισμό επειδή μπλοκάρουν αντισυνταγματικώς κόμματα ή κυνηγούν κάθε δυναμική αυτόνομη κοινότητα, εμείς αποδεικνύουμε ότι τίποτα δεν τελειώνει. Αντιθέτως, τώρα αρχίζει.

Διότι ο Εθνικισμός δεν είναι κόμμα, αλλά όπως προείπαμε είναι Ιδέα, διάχυτη και έμφυτη όπου χτυπάει ελληνική καρδιά, γι’ αυτό και πάντα θα ορθώνει ανάστημα και θα εκφράζεται με κάθε τρόπο, όταν υπάρχει κίνδυνος για την υπαρξιακή υπόσταση του Έθνους.

Το διεφθαρμένο αντεθνικό καθεστώς και οι παγκόσμιοι εντολοδότες τους, έχουν δείξει πλέον ξεδιάντροπα τον πραγματικό τους σκοπό: Να αφανίσουν υπαρξιακά το Ελληνικό Έθνος. Το ίδιο επιχειρούν ταυτόχρονα και για κάθε ευρωπαϊκό έθνος.

Το «Σχέδιο Καλλέργη» είναι πλέον πραγματικότητα. Το ειδεχθές τους μήνυμα είναι ξεκάθαρο, όποιοι στέκονται απέναντι στον πολυφυλετικό ολετήρα χάνουν την ελευθερία τους! Και όταν δεν μπορούν να φυλακίσουν τη φωνή και τη σκέψη, θα φυλακίζουν ανθρώπους. Εμείς, με ιδέες και μάχες, με σκέψη και δράση, με Πίστη και αποφασιστικότητα, στεκόμαστε ενάντια σε όλα αυτά που αντιπροσωπεύει ο σύγχρονος εφιάλτης τους.

Το καθεστώς φοβάται τη νέα γενιά που έρχεται σαν χείμαρρος, φοβάται την οργή που αρχίζει και εκτινάσσεται μέσα από τις γειτονιές των πόλεων σε όλη την Ελλάδα, από τα σχολεία και τις σχολές, από τα γήπεδα, από τους απελπισμένους άνεργους, από τους καταρρακωμένους εργαζόμενους βιοπαλαιστές, από τη νέα γενιά που πλέον καταλαβαίνει που το πάνε και ότι η παρακμή του κάθε τι υγιούς, είναι για το καθεστώς ο αυτοσκοπός του. Ο αναρχο-κομμουνιστικός θίασος, είναι χρήσιμο κομμάτι αυτού του αντεθνικού καθεστώτος. Όλοι μαζί, απεργάζονται φανατικά τη διάλυση του Έθνους, της Οικογένειας, της Πίστης.

Η Ατζέντα των εξουσιαστών της παγκοσμιοποίησης -όλως τυχαίως- είναι ίδια με τα δικά τους λεγόμενα και τις πράξεις.

Γι’ αυτό χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται τα κεφάλια τους, και εμφανώς και υπογείως από συγκεκριμένα κέντρα. Αυτοί οι γελοίοι κομπάρσοι λοιπόν, πρέπει να καταλάβουν ότι τα πράγματα έχουν γίνει ζόρικα για το μεροκάματό τους.

Και το καθεστώς ας αντιληφθεί ότι ούτε με σφαίρες, ούτε με φυλακές κανένας δεν λύγισε τους εθνικιστές.

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ

ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ».

Προηγούμενο άρθροΑνοίγει το κελί για Μητσοτάκη και συμμορία υποκλοπών – Η Εuropol αναλαμβάνει να επιβάλει την τάξη στην Ελλάδα και τους στέλνει όλους στη “μπουζού”
Επόμενο άρθροΤι άλλο θα κάνουν οι κηφήνες για να ξανακαθίσουν στις καρέκλες! Μέχρι και παπαγάλο πήρε στα χέρια ο Αγοραστός για να μαζέψει ψήφους (Βίντεο)