Όσο και να θέλει η Νέα Τάξη δεν μπορεί – 70.000 πιστοί προσκύνησαν έως τώρα την Παναγία Άξιον Εστί – Απαίτηση του κόσμου να μένει η εκκλησία ανοιχτή όλο το βράδυ

Παναγία ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ: Κάθε ένα λεπτό που περνάει προσκυνούν 3 πιστοί, 70.000 λαού έχουν περάσει έως τώρα σύμφωνα με πηγές της Αγιορείτικης Αντιπροσωπείας και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ωστόσο, υπάρχουν διαμαρτυρίες από κόσμο για την διακοπή του προσκυνήματος στις 12 τα ξημερώματα. Γιατί δεν συνεχίζεται ολονυχτίς το προσκύνημα όπως έγινε στον Πειραιά με την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου;!

Καθώς πολλοί νέοι πάνε να προσκυνήσουν και βρίσκουν την Εκκλησια κλειστή μετά τις 12!

Ουρές έχουν σχηματίσει οι πιστοί στο προαύλιο της Μητρόπολης Αθηνών, που περιμένουν να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», η οποία θα βρίσκεται στην Αθήνα έως τις 15 Μαΐου.

ΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΗ υπομονή οι πιστοί περιμένουν να φτάσει η σειρά τους παραλ τον άσχημο καιρό, οι πολυς κοσμοσ συγκεντρώθηκε έξω από τον μητροπολιτικό ναό από τις 05:00 τα ξημερώματα, για να προσκυνήσει την εικόνα που βγήκε από το Άγιο Όρος για όγδοη φορά μετά από 24 ολόκληρα χρόνια

Περίπου 300 πούλμαν με πιστούς καταφθάνουν απο σήμερα στην Αθήνα .Οι πιστοί, αρκετοί από τους οποίους έχουν έρθει από άλλες περιοχές της χώρας, μπαίνουν στη Μητρόπολη Αθηνών σε ομάδες των 30 ατόμων προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός. Χθες, Πέμπτη, ο μέσος όρος αναμονής ήταν περίπου τα 40 λεπτά. Το προσκύνημα της εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστί» ξεκινά καθημερινά στις 07:00 και ολοκληρώνεται στις 02.00 τα ξημερώματα .