Φοβερά πράγματα! 500.000 ευρώ έδωσε σε δικηγόρο γνωστός καναλάρχης για να μην ανακατευτεί το όνομά του στην υπόθεση του Κολωνού και της 12χρονης

Το πέρασμα το μεσημέρι από την γνωστή πλατεία της διαπλοκής στο Κολωνάκι είχε πολλές ειδήσεις. Μια από αυτές ήταν η συζήτηση που είχαν 2 δικηγόροι μεταξύ τους.

Ο σερβιτόρος  που είναι πανταχού παρόν για να βγάλει το μεροκάματο άκουσε την προτροπή του ενός προς τον άλλον για να βρει άκρη προκειμένου να μην υπάρξει σε κατάθεση το όνομα του καναλάρχη περιφερειακού σταθμού της Αττικής, στην δικογραφία που αφορά την 12χρονη για την γνωστή υπόθεση του Κολωνού. Σύμφωνα με πληροφορίες , από την ίδια πηγή, ο υπόδικος για κακουργήματα Καναλάρχης (για άλλη υπόθεση) έχει τάξει μισό εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να βρεθεί άκρη και να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Η 12χρονη τον έχει κατονομάσει, ως φίλο του Ηλία Μίχου και έχει περιγράψει  πως αρκετές φορές πήγε μαζί του σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ο ίδιος πάντως λέει δεξιά και αριστερά ότι τις τελευταίες μέρες έκανε ένα πολύ χοντρό ρουσφέτι στην κυβέρνηση, δίνοντας εκπομπή  σε έναν θαμώνα των καζίνο Λουτρακίου και Πάρνηθας, που παριστάνει τον «δημοσιογράφο» για να βρίζει τους αντιπάλους της και ότι έχει «καθαρίσει» για αυτό τον λόγο την δίκη που εκκρεμεί σε βάρος του αλλά και την σιωπή των ΜΜΕ για την εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης.

One thought on “Φοβερά πράγματα! 500.000 ευρώ έδωσε σε δικηγόρο γνωστός καναλάρχης για να μην ανακατευτεί το όνομά του στην υπόθεση του Κολωνού και της 12χρονης

  1. Παράθεμα: Ανώνυμος

Comments are closed.