ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ και πως δουλεύει:
Η αυτοδυναμία για την ΝΔ είναι πιθανότατα χαμένη αλλά δεν είναι χαμένη η πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Ήδη έχουμε πει σε προηγούμενη ανάρτηση οτι η ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ δεν προσμετράται στα έγκυρα ψηφοδέλτια συνεπώς αυξάνει τα ποσοστά ΟΛΩΝ τον κομμάτων (μικραίνει ο διαιρέτης) πχ η ΝΔ παίρνει 320 ψήφους απο 1000 έγκυρα ψηφοδέλτια δηλαδή με την απλή αναλογική 320/1000= 32%. Αν όμως τώρα δεν πάμε να ψηφίσουμε ή ρίξουμε άκυρο ή λευκό πχ 100 άτομα τότε το σύνολο των έγκυρων μειώνεται σε 900 και το ποσοστό της ΝΔ είναι 320/900=35% δηλαδή ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ. Το ίδιο σαφώς θα συμβει και με τα λοιπά κόμματα. Τι πρέπει να γίνει λοιπόν :

  1. Για να αποτραπεί η αυτοδυναμία της ΝΔ, πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ μικρά κόμματα εκτός ΕΑΝ. Με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει ο πήχης δηλαδή το ποσοστό που χρειάζεται η ΝΔ για να κάνει κυβέρνηση. Εδώ υπάρχουν ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ: ένα μικρό κόμμα να μπει Βουλή και να συνεργαστεί με ΝΔ ή η ΝΔ να κάνει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.
  2. Για να αποτραπεί η συνεργασία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ενισχυθεί το δεύτερο κόμμα, να μου πείς πως θα το κάνουμε αυτό; Φίλες και φίλοι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Προέχει η τιμωρία της απρεπούς, αντισυνταγματικής, αντιδημοκρατικής φαύλης ΝΔ. Σε αυτή την περίπτωση ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ οπως προείπα Η ΝΔ ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ σιγουρεύουμε τις δεύτερες εκλογές που αυτό είναι και η επιθυμία ημών. Φίλες και φίλοι πιο αναλυτικός δεν νομίζω οτι μπορώ να γίνω, θεωρώ οτι όλα είναι ξεκάθαρα η Απλή Αναλογική είναι απλά μαθηματικά.
Προηγούμενο άρθροΠέφτουμε από τα σύννεφα! Από παθολογικά αιτία ο θάνατος της 15χρονης στα Τρίκαλα! Είχε πρόβλημα με την καρδιά λένε όταν οι γονείς υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν πάσχει από τίποτα!
Επόμενο άρθροΈχασε τη μάχη με τη ζωή ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας που πριν λίγες μέρες είχε πέσει από το μπαλκόνι αφού πρώτα είχαν υποχωρήσει τα κάγκελα που υπήρχαν