Το τελευταίο της ταξίδι έκανε μια 15χρονη μαθήτρια από το 5ο Λύκειο Βύρωνα που για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

Για το θλιβερό περιστατικό με τον χαμό της μαθήτριας που φοιτούσε στην Α’ Λυκείου μίλησε ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρήγορης Κατωπόδης, στο Newsbomb.gr: «Είμαι εκπαιδευτικός και γνωρίζω την διαδικασία που ακολουθείται στις πολυήμερες εκδρομές. Για να επιτραπεί στο μαθητή να συμμετάσχει θα πρέπει οι γονείς να προσκομίσουν μια βεβαίωση στην οποία θα αναφέρουν ότι το παιδί δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ή αν παίρνει κάποια φαρμακευτική αγωγή. Από όσα γνωρίζω το σχολείο έχει βεβαίωση ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας».

Ο κ. Κατωπόδης επεσήμανε πως «στη συγκεκριμένη εκδρομή υπήρχε γιατρός, ο οποίος συνόδευε τα παιδιά, όπως με διαβεβαίωσε και ο διευθυντής του σχολείου».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο μοιραίο βράδυ, την ώρα που τα παιδιά διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο «γύρω στη μία το βράδυ το 15χρονο κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του. Ο γιατρός που ήταν εκεί παρενέβη, αρχικά κάνοντάς της ανάνηψη, μετά ήλθε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εμείς σαν Δήμος θα ενεργήσουμε με τις υπηρεσίες μας, με ψυχολόγους που διαθέτουμε, να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτές τις πρώτες μέρες που προφανώς είναι σοκαρισμένα μετά από αυτό που έγινε, αλλά και την οικογένεια».

Προηγούμενο άρθροΣτα “κάγκελα” οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας! Δεν καταβλήθηκαν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα καταγγέλλουν στην Επιθεώρηση Εργασίας
Επόμενο άρθροΆκης Σκέρτσος: Βήματα γεμάτο “βρωμιά” για να φτάσει σε σημείο να κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.