Αυτοί που έβγαιναν σε εκδηλώσεις και έδιναν συνεντεύξεις και δήλωναν περίτρανα ότι είναι η εσωκομματική αντιπολίτευση του Μητσοτάκη, τώρα τον αθωώνουν και συμμετέχουν σε φιέστες ενόψει εκλογών. Αυτό είναι το δούλεμα που ρίχνουν στο λαό όταν βλέπεις στο Ζάππειο αγκαλιές και φιλιά του Κούλη με τους… δυσαρεστημένου Καραμανλή και Σαμαρά. Τον λαό δεν τον δουλεύει κανείς και οφείλουμε να ξυπνήσουμε όλους όσους τρώνε το σανό που σερβίρει η ΝΔ.

Εκτός των πρώην πρωθυπουργών, ανάμεσα στα πρόσωπα που αναμένεται να δώσουν το «παρών» είναι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Σταύρος Δήμας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Ντόρα Μπακογιάννη κ.ά. Η εκδήλωση αναμένεται να ξεκινήσει με ένα σύντομο αναδρομικό βίντεο, το οποίο θα εστιάζει στην πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη, με αφετηρία, βεβαίως, την υπογραφή της ένταξης της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στο Ζάππειο.

Μία ωραία ατμόσφαιρα αρκεί να ξαναβγει το καθεστώς του Μητσοτάκη.

Προηγούμενο άρθροΞεφτιλίστηκαν! Το ναυπηγείο που έστησε το σόου ο Μητσοτάκης και ο Άδωνις ανήκει στον Ξενοκώστα που αρνείται να πληρώσει τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα στους εργαζομένους
Επόμενο άρθροΑυτοί είναι οι νεοταξίτες! Ο Μπιλ Γκέιτζ μέσα στη λίστα του παιδεραστή Επστάιν που αυτοκτόνησε