Σχέδιο νόθευσης της εκλογικής βούλησης από τη ΝΔ έρχεται στο φως της δημοσιότητας με δούρειο ίππο, κόμμα της ακροδεξιάς.

Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας αναφέρεται σε σκοτεινό σχέδιο του πρωθυπουργού πίσω από το εκλογικό μπλόκο του Αρείου Πάγου σε μία σειρά κομμάτων, όπως οι «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, οι Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου και το κόμμα Εμφιετζόγλου με σκοπό την πριμοδότηση συγκεκριμένου κόμματος, αλλοιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επικείμενη εκλογική διαδικασία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη από τα τέλη του 2019, «συνωμότης» κόμματος που όλως τυχαίως πέρασε αλώβητο από το εκλογικό «λεπίδι» του Ανωτάτου Δικαστηρίου είχε ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με «δημοσιογράφο», ο οποίος βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να δώσει διαπιστευτήρια στήριξης στον πρωθυπουργό.

Μηχανορραφίες

Ο πρωθυπουργός από κοινού με ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς άφησαν εκτός εκλογικής μάχης συνδυασμούς, που θα ψαλίδιζαν τα ποσοστά της ΝΔ και θα καθιστούν ανέφικτο τον στόχο της αυτοδυναμίας.
Απώτερος στόχος του Μαξίμου ήταν το ποσοστό των κομμάτων, που θα έμεναν εκτός Βουλής να υπερβούν το 8% – 9%, ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιδιώξεις της ΝΔ.
Πρόκειται για μηχανορραφίες που έχουν προκαλέσει έκπληξη σε συνταγματολόγους και εκλογολόγους, οι οποίοι τονίζουν πως πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Το κρυφό σχέδιο Μητσοτάκη δεν τελειώνει εκεί.
Απώτερος σκοπός είναι η διοχέτευση των δυσαρεστημένων από τη «γαλάζια» παράταξη ψηφοφόρων στο βολικό ακροδεξιό «μαξιλάρι», το οποίο την κρίσιμη στιγμή θα βάλει πλάτη για να βγουν τα κοινοβουλευτικά κουκιά.

Ο χειριστής

Σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα, υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και -κυρίως- πώς δομήθηκε ο συνωμοτικός σχεδιασμός λιθαράκι, λιθαράκι.
Μέσω του «δημοσιογράφου» – «χειριστή», ο συνωμότης έδινε επικοινωνιακές συμβουλές στον «απρόσεκτο» Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος -λόγου χάρη- μιλούσε σε μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων με το χέρι στην τσέπη.
Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021, ο «δημοσιογράφος» με την απευθείας πρόσβαση στον πρωθυπουργό έθεσε το εξής ερώτημα στο ακροδεξιό στέλεχος: «Για να είναι ακριβής η μεταφορά, εκτός από την ευρύτερη διάθεση “συμπόρευσης” τι άλλο είναι το ζητούμενο;». Η απάντηση που πήρε από τον συνωμότη ήταν: «Αν συμπίπτουμε, να οριστεί ένας χειριστής – επαφή για αυτή τη σχέση. Κατά προτίμηση εσύ. Όπου να απευθυνόμαστε για κάθε θέμα».

«Την κρίσιμη ώρα θα στηρίξουμε»

Επίσης, σε «γαλάζιο» στέλεχος με πλούσια δράση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συνωμότης είχε πει: «Την κρίσιμη ώρα θα στηρίξουμε.
Είναι απόφαση που δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αποστεί αυτής».
Ο συνωμότης -μεταξύ πολλών άλλων- καταφερόταν με χυδαίο τρόπο ενάντια σε μεγαλόσχημη επιχειρηματία που αναλαμβάνει εθνικά project παγκόσμιου βεληνεκούς, ενώ βιτριολικά ήταν τα σχόλια τόσο κατά του Βαρδή Βαρδινογιάννη όσο και κατά προέδρου κόμματος που αφορούν περιστατικά της ιδιωτικής του ζωής, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση.

Διαψεύδει ο Κανελλόπουλος μυστική συνάντηση με Μητσοτάκη για να γίνει δεκανίκι το ΕΑΝ

Διαψεύδει ο επικεφαλής του κόμματος «ΕΑΝ» Αναστάσιος Κανελλόπουλος τα περί μυστικής συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συμφωνία του να αποτελέσει μετεκλογικό δεκανίκι της ΝΔ εφόσον εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή.

«Θλίβομαι. Είναι πολύ ρηχό το επίπεδο της δημοσιογραφίας, ορισμένες φορές.
Αυθαίρετα, προφανώς σκόπιμα και χωρίς ίχνος διασταύρωσης, ΜΜΕ άφησαν τη φαντασία τους να οργιάσει.

Φυσικά, ουδέποτε είδα και συνομίλησα με τον κ .Μητσοτάκη. Τελεία και παύλα» σημείωσε ο κ. Κανελλόπουλος σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησο».

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις εκλογές.

«Έχουμε πληροφόρηση ότι δημοσκοπήσεις, που πρόκειται σύντομα να δουν το φως της δημοσιότητας, μας εμφανίζουν να κινούμαστε ανάμεσα στο 4-5%. Αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε κι ευελπιστούμε ότι θα είναι καλύτερη η εκλογική εικόνα μας αν στηθούν κάλπες τον Ιούλιο, γιατί θα έχουμε το χρόνο να καταρτίσουμε πλήρεις συνδυασμούς σε όλη την επικράτεια», δήλωσε ο πρώην αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου.

«Το γεγονός ότι δεν είχαμε αντικειμενικά τον χρόνο να καταρτίσουμε πλήρη ψηφοδέλτια, αποδεικνύει ότι δεν είχαμε μαζικές μεταγγίσεις υποψήφιων βουλευτών από ακροδεξιά μορφώματα και από οποιουδήποτε άλλου. Αισιοδοξούμε, πάντως, ότι το ΕΑΝ θα μπει στη Βουλή, για να εκφράσει τις πατριωτικές κεντρώες και δημοκρατικές πεποιθήσεις μιας σημαντικής μερίδας του ελληνικού λαού», επισήμανε.

Προηγούμενο άρθροΔημήτρη άσε τα gadgets και καθάρισε τα φρεάτια γιατί την έπνιξες την έξυπνη πόλη! Σταμάτα να προωθείς ότι σου “πασάρει” η Νέα Τάξη και κοίταξε τις λακκούβες που γέμισαν οι δρόμοι και τα νερά που έγιναν ποτάμια στους δρόμους
Επόμενο άρθροΔείτε το βίντεο με το κάρφωμα του αυτοκινήτου μέσα σε κατάστημα στην Καρδίτσα