Η αυτοκτονία του διαβόητου βιαστή ακόμα και μικρών κοριτσιών Τζέφρι Επστάιν, είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία των ΗΠΑ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγόρησαν προσωπικά την Χίλαρι Κλίντον ότι βρίσκεται πίσω από την υποτιθέμενη αυτοκτονία του προφυλακισμένου τότε παιδεραστή, για να καλύψει όχι μόνο τον σύζυγό της, αλλά και πλήθος χορηγών του Δημοκρατικού κόμματος.

Η υποτιθέμενη αυτοκτονία του Τζέφρι Επσταϊν έγινε στη φυλακή του Μανχάταν στις 10 Αυγούστου 2019. Η δημοσιογράφος της εφημερίδας Miami Herald Τζούλι Μπράουν, η οποία ερεύνησε και εντόπισε περί τα 80 θύματα του Επσταϊν σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ όπου εκείνος διατηρούσε καταλύματα, είναι βέβαιη ότι ο παιδεραστής δολοφονήθηκε.

Η Μπράουν είναι αυτή που έστειλε τον Επσταϊν στη φυλακή και είναι μία από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζουν όλη την υπόθεση του κυκλώματος παιδεραστών τους οποίους εξυπηρετούσε ο Επσταϊν με αποστολές ανηλίκων λέει η Corriere della Sera, και το βιβλίο της αναφέρεται αναλυτικά στο θέμα. Ενα από τα κεφάλαιά του αφορά τον θάνατο του παιδεραστή μέσα στο κελί και τιτλοφορείται «Δεν αυτοκτόνησε».

Ενδελεχής έρευνα της Wall Street Journal αποκάλυψε εξέχοντες ανθρώπους που συναντήθηκαν πολλές φορές με τον Τζέφρι Επστάιν, ακόμη και μετά την πρώτη του καταδίκη για σεξουαλικά εγκλήματα. Το ρεπορτάζ που βασίζεται σε χιλιάδες σελίδες email και σημειώσεις για ραντεβού κυρίως από το 2013 έως το 2017, παρέχει επίσης νέες λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο συχνά ή πού συναντήθηκαν οι άνθρωποι με τον Επστάιν και τα είδη των ευεργεσιών που τους έκανε ο χρηματιστής.

Δείχνει ότι ο Επστάιν είχε επαφές με μια σειρά ισχυρών ανθρώπων – από τον χώρο της πολιτικής, του επιχειρείν, το καλλιτεχνικό στερέωμα- πολύ καιρό αφότου κατεγράφη ως σεξουαλικός δράστης. Είχε δηλώσει ένοχος το 2008 για προσέλκυση και προμήθεια ανηλίκου για πορνεία. Συνελήφθη ξανά το 2019 με κατηγορίες για trafficking και εκπόρνευση ανηλίκων και πέθανε εκείνο το έτος στη φυλακή εν αναμονή της δίκης. Οι αρχές έκαναν λόγο για αυτοχειρία.

Το περιβόητο ημερολόγιό του παρουσιάζει τρανταχτά ονόματα μεταξύ αυτών του εμπνευστή της αραίωσης πληθυσμού Bill Gates

Προηγούμενο άρθροΕίναι αυτοί που έλεγαν ότι θα ρίξουν τον Κυριάκο! Όλοι μαζί μία συμμορία περιμένουν να ξαναπάρουν τις καρέκλες για να λεηλατήσουν ότι έμεινε από τη χώρα – Τελειώστε τους στις εκλογές!
Επόμενο άρθροΔημήτρης Γάκης: Υπάρχει σχέση εμβολίου και τύφλωσης λόγω θρομβώσεων (φώτο)