Αρνητικά σχολιάστηκε από αρκετό κόσμο η επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στο Άργος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού που διεκδικεί την επανεκλογή του στο Ηράκλειο, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Μαΐου την Αργολίδα και συγκεκριμένα το Άργος και το Ναύπλιο.

Εκεί, τον υποδέχθηκαν γαλάζια στελέχη και αυτοδιοικητικοί της περιοχής. Ο κ. Αυγενάκης έκανε τη βόλτα του, συνομίλησε με κομματικούς φίλους, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ και αποχώρησε πρώτα για Αθήνα και εν συνεχεία για Ηράκλειο.

Μπορεί να έμεινε μόνο λίγες ώρες στο νομό, όμως πρόλαβε να προκαλέσει αντιδράσεις με την παρουσία του, καθώς δεν σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια η επιλογή του να εμφανιστεί με μαύρο υπερπολυτελέστατο τζιπ Porsche Cayenne… Εννοείται, υπήρχε αστυνομική συνοδεία.

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να βλέπεις εκπρόσωπο της κυβέρνησης να εμφανίζεται ως σταρ του σινεμά, σε έναν αγροτικό νομό που υποφέρει καθημερινά, όπως η Αργολίδα.

Την ώρα που σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ, το 1/3 των Ελλήνων δεν έχει ούτε τα ελάχιστα εισοδήματα προς το ζην, που ο πληθυσμός της χώρας, που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό ανέρχεται στο 29,5% ή σε 3.092.300 άτομα του πληθυσμού, είναι πρόκληση ο Υφυπουργός να κυκλοφορεί με Πόρσε αξίας αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Γνωρίζει o Υφυπουργός ότι η Ελλάδα κατατάσσεται στη δεύτερη θέση της ΕΕ, μετά τη Βουλγαρία, με το υψηλότερο ποσοστό φτώχειας;

Έχει σκεφτεί ότι το ποσοστό των φτωχών νοικοκυριών, 29,5%, προκύπτει μετά τις χορηγήσεις των κοινωνικών επιδομάτων; Και ότι χωρίς τα κοινωνικά επιδόματα, το ποσοστό της φτώχειας στην Ελλάδα εκτινάσσεται στο 48,2%;

Τα καύσιμα της Πόρσε (που θέλει… ένα βενζινάδικο για να γεμίσει) για τη βόλτα του Αυγενάκη θα τα πληρώσει ο ίδιος, το κόμμα του που χρωστάει ένα σκασμό εκατομμύρια ή οι μήπως οι Έλληνες φορολογούμενοι; Μπορεί να μας απαντήσει ο Υφυπουργός;

Προηγούμενο άρθροΧαμός! Αγανακτισμένοι πολίτες πήγαν να λιντσάρουν τον Άδωνι Γεωργιάδη σε εστιατόριο που έτρωγε (βίντεο)
Επόμενο άρθροΑρχίσαμε από τώρα! Έβαλαν κρεμάλες στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο