Άλλη μία περίπτωση ανάλγητης αντιμετώπισης από τα κοράκια των funds που προχώρησαν σε έξωση 81χρονου με κινητικά προβλήματα, έχοντας τη συνδρομή της αστυνομίας! Πριν ξημερώσει, είκοσι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πέταξαν τον 81χρονο και την οικογένειά του έξω από το σπίτι του στα Φλογητά Χαλκιδικής, με την κόρη του να καταγγέλλει ότι δεν πρόλαβαν να μαζέψουν ούτε τα ρούχα τους.

«Ηρθαν πρωί πρωί, άρπαξαν τον πατέρα μου, τον έβγαλαν έξω και άλλαξαν αμέσως τις κλειδαριές. Το αναπηρικό του καροτσάκι ήταν αφόρτιστο και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε καν τον φορτιστή! Ούτε τα ρούχα μας, τίποτε… Ήταν τόση η αγωνία τους να μας βγάλουν έξω, που έχασαν το κλειδί από την καινούργια κλειδαριά και μετά απ’ αυτά την άλλαξαν δεύτερη φορά», ανέφερε η κόρη του 81χρονου, Αναστασία, στην «Εφ.Συν».

Μάλιστα, όπως η ίδια καταγγέλλει ο νέος ιδιοκτήτης εγκατέστησε φύλακα ιδιωτικής εταιρείας security.

Η οικογένεια του 81χρονου έχασαν το σπίτι που διέμεναν λόγω αδυναμίας πλήρους αποπληρωμής δανείου ύψους 85.000 ευρώ. Ο 81χρονος, ο οποίος είχε χάσει το πόδι του σε εργατικό ατύχημα, κατόρθωσε να αποπληρώσει περισσότερη από τη μισή αρχική οφειλή, ωστόσο τα πανωτόκια είχαν φτάσει το συνολικό χρέος στα 150.000, με την οικογένεια να αδυνατεί να ανταποκριθεί περαιτέρω.

Το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ η οικογένεια προσπαθούσε να έρθει σε συμβιβασμό με την εισπρακτική εταιρεία στην οποία είχε πωληθεί το σπίτι.

«Προσπαθήσαμε να συμφωνήσουμε με τον αγοραστή να του δώσουμε το ποσό που έδωσε για να πάρει το ακίνητο, συν τα έξοδά του. Αναζητήσαμε κι έναν αγοραστή, δικό μας άτομο, γιατί εμείς δεν έχουμε οικονομική δυνατότητα, ώστε να πάρει το σπίτι και να μείνουν οι παππούδες μέσα τα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Του κάναμε και πρόταση να αφήσει μόνο τον κάτω όροφο, αλλά δεν δεχόταν με τίποτα» ανέφερε η μεγάλη κόρη της οικογένειας.

«Αυτό είναι το σπίτι μου, το φτιάχνω από τότε που ήμουν 29 χρονών. Είμαι ανάπηρος, με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έχω πουθενά να πάω. Πώς να φύγω και πού να πάω;» μονολογούσε ο 81χρονος άντρας.

Προηγούμενο άρθροΜε την σύμφωνη γνώμη Μητσοτάκη – Τσιάρα πετάνε τον άνθρωπο που βλέπετε έξω από το σπίτι
Επόμενο άρθροΤο αίμα των παιδιών της Ελλάδας θα σας βαραίνει για πάντα – Δεκαπεντάχρονη κοπέλα πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς μέσα σε μαγαζί εστίασης στα Τρίκαλα