Έφεραν τον κόσμο σε απόγνωση οι δολοφόνοι των Τεμπών! Χαμός στο σταθμαρχείο της Λάρισας με διαπληκτισμούς συγγενών θυμάτων με εργαζόμενους (βίντεο)

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και πορείας συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, όταν ορισμένοι κινήθηκαν προς το χώρο του σταθμαρχείου.

Σύμφωνα με το onlarissa, υπήρξε διαπληκτισμός με τα πνεύματα να οξύνονται. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και αστυνομικών που παρακολουθούσαν διακριτικά τις εξελίξεις, ευτυχώς αποσοβήθηκε η κλιμάκωση της έντασης.

Οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά και πολίτες της Λάρισας, κρατώντας πανό στο οποίο αναγραφόταν «Δεν ξεχνώ – 57 ψυχές ζητούν δικαίωση», εξέφρασαν για ακόμη μια φορά το αίτημά τους να αποκαλυφθούν όλα τα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες όσο ψηλά και αν βρίσκονται/

Παράλληλα, σε δηλώσεις τους, συγγενείς των θυμάτων κατηγόρησαν όλες εκείνες τις πολιτικές που, όπως είπαν, είναι υπεύθυνες για την άσχημη κατάσταση του σιδηρόδρομου, μιλώντας ταυτόχρονα για ένα έγκλημα που διαπράχθηκε την βραδιά του δυστυχήματος.

Κατά την διάρκεια της πορείας, οι διαδηλωτές κρατούσαν μαύρα κεριά, στη μνήμη των θυμάτων.